höst och halsont


Tog en snabb walk under lunchen idag och kommer tillbaka med halsont! Det var den uppiggande prommisen det. ;) Men fick ju frisk luft i alla fall. Om en stund ska jag ner på stan med Frida och kika på kläder sedan blir det O´learys med henne, Jana och Linda. Det var längesen vi sågs nu så det blir kul!

Idag ringde Air China och meddelade att vårt plan är inställt! Nu får vi välja mellan att åka den 14:e eller 17:e december istället för den 16:e. Vi som bokat boende och flyg från HCMC och allt! Jag måste alltså vara tjänstledig i sex dagar och det motsvarar en halv månadslön ungefär! Det är ju inte enkelt att boka om ett flyg och ett boende hur som helst när det är över jul och nyår. Hur hade ni gjort?


Regnig lördag och gott té


Igår efter jobbet tog jag en snabb walk i 1,5 timme. Behövde rensa hjärnan och få tänka lite. Det var så fint ute! Rundan runt Åbyggeby bjuder på en mysig utsikt.




Så här höstigt är det på cykelbanan utanför oss.




Jag och Joel tog en myskväll igår. Vi åt mat på Mezzapotamya och sedan bio. I rymden finns inga känslor, vilken underbar film! I like! Nu ska jag göra mig klar för en till myskväll med tjejerna! Det ska bli kul att ses och snacka skit en hel kväll! Det är vi bra på ;) Malin skulle bjuda på tacos! Gott!

Kram!


rullar fram...

...tiden bara rullar fram... =) Dagarna blir till veckor och det är redan torsdag! Shit! Igår hälsade vi på hos N & P som skaffat världens sötaste hundvalp. Har aldrig träffat en sån gobit! Hon tyckte om att bitas och var väldigt lekfull. ♥

Förra helgen var vi i Högbacka hela helgen och målade stugor. Nu är dom röda och fina. =) Det var en lugn helg med Joels familj, ganska skönt att ladda batterier och bara vara. Helgen blir också lugn. På lördag bjuder Malin på mat, det ska bli trevlig! Annars blir det en del pyssel hemma i trädgården om vädret är bra. Ska passa på att träna också.

Hösten är här idag och det märks!




Trötthet


Jag har varit trött, grinig och matt i två veckors tid! Det hör till att det är enormt mycket att göra på jobbet... men jag försöker att koppla av när jag är ledig men mycket gnager i huvudet. Är ingen bra vän eller sambo just nu, känner mig inte alls som mig själv. Tur jag har gulliga, underbara vänner som uppmuntrar när det behövs! ♥

Livet är inte alltid på topp...





Äntligen helg!


Skönt med en helg där inget finns planerat förutom lite hemmafix! Vaknade 7.30 imorse och var jättepigg så jag passade på att ta Mollie på en walk och Joel skulle fixa god frukost till jag kom hem. Nu ska han och E ut och köra cross, det blir en del träning för dom nu innan Gotland Grand National. Jag ska på Step Styrka om jag får plats på passet! Hoppas!

Igår kväll bjöd mamma och pappa på mat. Musslor till förrätt (jättegott!) och grillat kött med ratatouille och potatis med västerbottenost. Mums! =)


Den här hade våra underbara familjer gjort till bröllopet och satt upp i lokalen! Alla "klämdjur" som sitter runt hjärtat samlade Joel på när han var liten. ♥



Bild på lokalen som fotograf M tog.






Nu blir det träning! =)


Dålig uppdatering!


Har haft fullt upp på sistonde men är glad att ni inte övergivit mig. :) Har varit i Furuvik med jobbet och sovit i kalla tågvagnar tors - fre . Älskade pappa har fyllt 50 år. Varit barnvakt åt W & E i helgen när Joel var och fiskade. Hela helgen försvann fort men vi hade väldigt mysigt.

Önskar att det kunde lugna ner sig på jobbet en aning så jag hann med andra saker. "De är mycké nu!" Inte nog med att vi har fullt upp med undervisningen så är det en hel del annan planering att göra. Kanske lugnar ner sig lagom till höstlovet? ;) Jag älskar att ha mycket att göra så jag ska väl inte klaga. Men saknar mina vänner nu! Måste styra upp en dejt! ♥

Nu blir det en joggingrunda med mannen min. Behöver röra på mig och rensa hjärnan!

Puss!


RSS 2.0