Box

Hemma från boxing nu. Ett sent pass och jag är ganska trött. ;)

Lägger upp en bild på mitt lilla fynd imorgon. Lättare att ta kort när det är ljust. Lill-rummet uppe börjar äntligen bli klart! Lovely!


Monday morning

Sova länge, läsa tidningen, gå morgonpromenader, slappa i soffan till "Efter 10", läsa en bok halva dagen, osv. En hel lång vecka, ända till nästa söndag... det är en lyx vi lärare har som kallas sportlov. :)

I helgen har Joel varit i Funäs och åkt skoter så vi passade på och hade tjejmys hos mig. Jag lagade ceasarsallad och tjejerna som över här. Pyjamasparty till 100%. ♥ Igår åkte jag till mamma och pappa som bjöd på lax (mums!), syrran kom över med vår kusin så jag gosade och sniffade bebis i någon timme. Han är så söt Caspian och Benjamin har blivit så stor, lillkillen!


Benjamin i april förra året.

Idag blir det en riktig hemma-dag. Kanske en tur till IKEA och Citygross för att handla mat. Ska visa er ett litet fynd jag gjort ikväll! :)

 

 


Mateus porslin

Vill ha! Vill ha!Nu vet jag vad jag vill samla på för porslin!

Mateus. Så fina saker! Tallrikar. Fat. Skålar. Vill ha!


Längtan...

Är det någon mer än jag som längtar till sommaren?

 Sol. Bad. Varma kvällar. Grillning. Kvällspromenader. Semester.

 


Ny färg!

 

Har varit hos Cissi idag på Popp i Topp och fått lite ny färg i håret! Jättenöjd! :) Det blev lite mörkare, vilket känns kul!


Här hemma händer det grejer! Golvet uppe är klart och vi snickrar (Joel) och gör klart annat.Lite blommor från Forsbergs fick följa med hem. Gulliga hjärtan på tråd pryder badrummet nu. Det är så lyxigt med nyrustat hemma. Jag bara njuter!

Nu blir det en walk med Mollie och en gammal sommarpratare i lurarna. :)
Blogga eller inte?

Dåligt med bloggande i några dagar. Har haft fullt upp med lite allt möjligt. Ni trillar in här titt som tätt i alla fall (vilket är roligt!) och nu får ni hjälpa mig. Om jag ska fortsätta blogga, vad vill ni läsa om? Har tappat lite gnistan. ;)


RSS 2.0