Oförutsägbart...


Livet är oförutsägbart! Ta hand om de du älskar. ♥


Dinner

"Lagade" supergod middag idag!



Parmaskinka, salami, grönsallad (inte isberg, utan god Cosmopolitan), avokado, tomater, oliver och fetaost. Oj! Oj! Vad god den blev! J gjorde en god italiensk dressing på olja, vinäger, salladskrydda och dijonsenap. Superenkel middag som smakade mums! :)

Nu ska vi ta en walk runt Forsby i solskenet! :)


Enkel lunch

När jag är ensam och lunchen ska fixas snabbt blir det ofta detta. Gott, enkelt och nyttigt!



Tonfisksallad
Blanda tonfisk, turkisk yoghurt, cayennepeppar och salt (ibland har jag även i röd lök i röran.) Servera med grönsallad, gurka, paprika, tomat, ägg och Fetaost. Majs är gott att ha i (passar inte LCHF dock).
Prova! :)

Om en stund kommer min kusin hit med sina små charmtroll. Får passa på att snusa lite bebis. :)

Ikväll vill jag grilla! Blev inspirerad av Sofie! :) Hoppas J är sugen på det!

 




8 veckor till sommaren...

Snart är den här! I natt ställer vi fram klockan en timme. Jag har lagt undan vinterjackorna och tagit fram vårjackorna i klädkammaren.

Nu blir det hårdkörning fram till sommaren! På måndag är det noll tolerans! No alcohol (kanske nått glas rött i fjällen), 4 hårda träningspass i veckan, bra LCHF- mat (lite kolisar och noll socker) och mycket vardagsmotion! Är ni med mig? Så kan vi peppa varandra? Maten får ni göra som ni vill med... ;)


http://4.bp.blogspot.com/_yadQ0Z_Gq7w/TFWvGBuUCuI/AAAAAAAAAeQ/vFAPvogBAMo/s400/seafolly-stripe-bikini.jpg

Nu ska jag iväg och träna med mamsen. Step/ Styrka i 70 min. Cissi lovade ett nytt pass förra veckan så det är KUL! :) Sedan blir det en tur till IKEA och Valbo med Sara.

Vi har dragit igång "Halv åtta hos mig" med tjejerna, Camilla är först ut, så trerätters- middag hos henne ikväll! :)




LCHF recept!


Lagade en supergod kyckling i söndags som Sis vill ha recept på så här kommer det!

Fyll kycklingfiléer med cheddarost (lagdrad) och jalapénos. Linda bacon runt. Stek för att få lite snygg färg. In i ugnen på 250 grader i ca 20 minuter. Vi använde kötttermometer för att få mört kött. Gott!

Gjorde en sås på grädde, kycklingfond, salt och peppar. Jätteenkelt och gott!

Nästa gång ska jag ta kort. Roligare med bild på maten!


Så trött!

Usch var trött jag är! Skulle kunna somna i soffan just nu men har ett träningspass inplanerat vid sju. Har sån lust att avboka, men blir jag piggare av det? Skulle inte tro det?

Lika bra att hoppa ur soffan och göra något vettigt. :) Köpte lite chili, persilja och andra kryddor som jag kan plantera i små krukor. Good! :)

 

 


Jeans


Gick in på Gina och shoppade ett par jeans på stan. Dessa blev det!
Hoppas benen följer med jeansen! ;)

Vilket underbart väder! Nu? Promenad i solen!


Weekend

Igår kväll laddade vi för en hemmakväll med kött från Diléns saluhall, rött vin och film sedan ringde pappa och frågade om vi ville komma ut och premiär- basta? Det ville vi självklart och det blev en väldigt mysig kväll i Valbo!

Lagade en god maträtt i veckan. Eftersom jag skippar kolhydrater i kosten får man hitta på annat att äta till en del maträtter. Oftast blir det blomkål, broccoli eller sallad med i veckan provade jag detta.




Jag mår så bra i magen och kroppen av att skippa kolhydrater och socker! :)

Nu blir det ett träningspass, sedan fika med Sara och på kvällen kalas i Oppala för Kevin. Fullspäckad dag!

Ha en underbar lördag! 


Monday!


Sis ringde nu på kvällen och kom förbi medan Joel var på hockey. Vi har haft en mysig pratstund om allt mellan himmel och jord. ♥




Efter jobbet har jag hunnit med att träna en sväng. Lagade supergoda Kesoplättar till middag som Sis tyckte jag skulle lägga ut receptet på så här kommer det;

Till två personer:
2 ägg
250 gram Keso
2 msk Fiberhusk (glutenfritt)
en nypa salt

Jag äter gärna med turkisk yoghurt, valnötter och blåbär. Det går lika bra med sylt! Mums!


Bilden är från Annikas blogg.

Äter så god mat nu när jag skippar kolhydrater! Blir alltid mätt och är aldrig sötsugen. Har inte ens druckit Cola light sedan Vietnam (vilket är bra för att vara mig! Är inte ens sugen!).


Äntligen helg!

Vilken lång och jobbig vecka det har varit! Nu kan det bara bli bättre...

Fredagen tillbringades i Valbo, Joel hjälpte pappa att fixa elen i bastun så nu är den färdig, jag och mamma tog en walk och lagade tacoburgare till middag. En lugn och mysig kväll! Hoppas bli bjuden på bastukväll framöver ;)

Idag har jag tränat, senare blir det en walk med "Mollan" i det fina vädret och till kvällen ska jag till Carro. Det ryktades om tacos :) Härligt med tjejkväll!


Ingen magsjuka...

...och en frisk man. :) Härligt!

Solen skiner ute men det blåser kallt! Jag har städat och nu blir det en walk med "Mollan" och mannen. Svärföräldrarna kommer på fika i eftermiddag och till kvällen blir det fest. Skönt med lite annat att tänka på.

Ha en underbar lördag!


Hemmakväll

Ikväll var tanken en bio med Malin och Emil men Joel är magsjuk så vi håller oss hemma. Jag har ätit god LCHF- pizza och nu har vi filmmaraton. :) Hoppas inte jag blir sjuk för imorgon väntar tjejfest hos Maria!

I eftermiddags mötte jag upp syster, Jana och Linda. Vi grillade korv och Benjamin åkte pulka i gropen hos mamma och pappa. Skönt att få komma ut en liten sväng i alla fall.


Stolt storebror!



Vi kikar på gamla godingar som "Och han älskade dem alla" och "I spindelns nät" med Morgan Freeman. Snart blir det nog sängen, har haft en jobbig dag. Hoppas morgondagen känns bättre.





Träning

Startade dagen tillsammans med Malin och Elsa, vi tog en walk. Sen direkt till Korpen för ett Core-pass + lite spring på bandet. Nu har jag ätit omelett och ska pyssla med våra bröllopsbilder som kom idag! :)

Ikväll blir det kvalitetstid med maken. ;) Vi tänkte äta på O´learys.

 

 


Tvättstuga

Jag vill börja på vår renovering av tvättstuga och badrum NU! Vill kunna ta en skön dusch i en riktig dusch och inget badkar. Jag vägrar att duscha nere i källaren, i "snusk-duschen" som jag kallar den.

Drömmer mig bort och kikar på lite bilder. Vet precis hur jag vill att det ska se ut. Självklart gillar J mina idéer... :) as usual!

Dessa bilder är från denna blogg; http://mittlivplandet.blogspot.com/




Fast där dom har bastun vill vi ha badrummet. Vill ha en lantlig, ljus tvättstuga.


Bilder från Styleroom.se






gillar golvet!


blir en vedeldad bastu så småningom...




Så här ser vår tvättstuga ut.


Jag målade golven svarta för två år sedan, de var gröna innan men de slits snabbt.


Här är duschen. Inget handfat eller toalett.


Här vill jag ha tvättstugedelen i framtiden. Som på bilderna ovan. :)





Visst är det härligt med drömmar? ;)


Morning!

Har ätit Finn Crisp och väntar på att klockan ska slå tio. ;) Då är det dags för promenad med syster, Jana och Linda. Det är riktigt fint väder ute så jag ska njuta av solen!

Idag ska jag städa klart tvättstugan! Jihoo! Kul! (Not!)

 

 


Lite nytt!

Mitt lilla fynd är denna...



Hittade den på Blocket för en billig summa. :) Har letat läänge! Så mysig och snygg! På väggen bakom ska det upp två hyllor med lite böcker på. Jag har även framkallat lite bilder till en tavelvägg med svarta ramar. Det är så kul att "pynta"! Men nu är allt vitt där uppe så jag vill ha svarta detaljer tillsammans med lite färg. Kuddarna är lila. :)

Nu ska jag till stan en sväng för en fika med Pernilla. :)


RSS 2.0