Lördagsmorgon!

Ätit en god frukost! Rostade mackor, ägg och en latte. Mmm! Skulle behöva jobba lite innan träning. Men hur motiverad är man en lördag?! Får göra en liten mysig stund av det med tända ljus och en liten latte till...;-)
Ska åka och träna och sen ta en sväng på stan. Har ett par byxor att ha, så vill ha ett par nya jeans! Hoppas det finns några snygga mammajeans. :-)
Ha en fin lördag! ♥

Fikastund!

Hemma efter en fikastund med Malin och Sara! Förr satt vi flera gånger i veckan och fikade på Georges, nu blir det inte alls lika ofta men mer kvalité!! :-)
Imorgon ska vi till Helt enkelt och käka med Sara och Erik! På lördag kommer mamma och pappa hit på mat och söndagen tänkte spenderas i Kungsberget! Jag hoppar det där med snowboard den här vintern. Får ta igen det nästa år! ;-) Vi är fler som inte åker så vi kan ta en promenad och bara ha det mysigt.
Gud vad skönt med helg igen!! :-)

Bugaboo Cameleon all black

Barnvagn... Vilken djungel! Jag har läst på ganska mycket, lufthjul eller inte? Tre hjul eller fyra? Liten plats i bilen pga hund. Ja, listan blir lång men vi har faktiskt bestämt oss! Vill ha en vagn med svängbara hjul fram, men inte en trehjuling. Den ska vara liten, snygg, lättkörd och vi vill inte ha fler olika vagnar så denna passar oss perfekt!! Har knappt hittat nått negativt om den! Det finns vinterhjul att komplettera med så det går lättare att köra i snö. I Hille har vi nästan bara asfalt så det är ju bra :-)

Nu längtar jag ännu mer efter den lilla som får ligga och mysa under långpromenaderna!! :-)


Bloggar från IPad!

Kan inte ladda upp bilder om jag bloggar från vår iPad?! Blogg.se finns inte heller som App till iPad! Är det nån som vet hur man gör så hojta! Jag använder ju bara ipaden nu.

Här är lite bilder från idag! Vi hade en supermysig helg i stugan!! Idag tittade till och med solen fram!

Tog en magbild i vecka 20 (19+6) innan jag åkte och fikade med pernilla! <3


Fredag!!!

Hemma efter ett gympass! Äntligen är det helg! :-) Veckan har varit både upp och ner, mest upp eftersom jag fick en väldigt trevlig nyhet igår!!! <3

Skriver på vår nya IPad och måste säga att jag är lite förälskad ;-)
Nu ska jag dammsuga, duscha, invänta maken som är i garaget (det kan dröja ;)) och laga hemgjorda hamburgare. Sen blir det mys i soffan... hela kvällen!

Ha en underbar fredagskväll!!

Hockeykväll!

Vi skulle gå på Olearys ikväll, äta lite mat och kika på matchen men jag hade ont i magen. Antar att det är stress, jagade upp mig igår på jobbet eftersom deg var en tuff dag. Idag känns det bättre förutom magen som gör ont. Vi åkte till Valbo istället, ligger i soffan och vilar lite och kikar på matchen.

I måndags gick vi in i vecka 20! Jag tycker magen blir lite större för varje dag! :-) Det är ganska mysigt faktiskt och nu vill vi känna riktiga sparkar! :-)


Mage!

Nu ska jag åka till Tant Elwira
med mamma sen blir det stan en sväng! Ikväll kalas för Min kusin som fyller 10!

Här är magen i vecka 19 (18+5)!


Friday!!

Härligt med fredag efter en hård jobbvecka!! :-) Sitter i Valbo, har ätit en god middag här och blir just serverad en kaffe med skummad mjölk. :-)


Film och chips!

Vi mumsar chips och ser på film. I min mage rör sig ett litet pyre! Det är en underbar, overklig känsla! Vår lilla, lilla älskade bebis! :-)

Vi åkte till stugan igår och idag åkte vi skridskor och grillade korv på sjön! En jätteskön dag! Imorgon börjar verkligheten och vardagen! :-)

Fotograf: Robert


Nu finns min blogg på bloglovin...

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1723448/sandra-elisabeth-madeleine?claim=sdg5kjq2xag">Följ min blogg med Bloglovin</a>

För er som vill följa den... :-)

Projekt källare


Här kommer några bilder på vår nästan nya källare. Väggar har rivits eftersom det ska få plats med ett badrum. Badrummet är innanför dörröppningen på bilden. Gillar träpanelen! Det lilla jag bidragit med är målningen av den... ;-) På golvet ska det ligga ett gråsvart kakel som är köpt på Kök och Bad, på Kvik.





Efter den här väggen kommer tvättstugan, det blir en öppen planlösning. Jag fotar från ingången till gästrummet.



Efter lilla väggen där tänkte jag ha en svart byrå.
Killarna är nere och lägger klinkers just nu så när jag kommer hem ikväll kanske det ser lite annorlunda ut på golvet! :-) Jag åker jag hem till Camilla om ett tag, vi tänkte äta lite mat ihop, mysa och prata!


Träning!


Fick en timmes personlig träning av mamma och pappa i julklapp och idag var jag iväg till Maria på Korpen som också är utbildad på just gravidträning. :-) Fick massor med tips på bra övningar att köra ända fram till förlossning... med lite variation på hur jag mår såklart! ;-) Men jag vill hålla igång och träna eftersom min kropp är van med det! Just nu mår jag ju toppen och då är det bara att passa på! Hela min långa julledighet har jag tagit snabba promenader men inte satt min fot på gymmet så nu är jag lite laddad att köra igång. :-) Hon tipsade om att spinning var kanon för gravida eftersom du själv kan bestämma hur hårt du vill köra så på lördag blir det ett spinningpass! Jag har aldrig gillat spinning men ska ge det en till chans... man vet ju aldrig! :-)

I källaren händer det grejer! Imorgon ska Joel och Christoffer lägga in klinkers! Jag ska ta lite kort och lägga upp så ni får se! Det blir så snyggt! Kommer nog bosätta mig i vår tvättstuga när det är klart... :-)

Ikväll blir det tacos och The Voice på tv. Kikade igår och gillade programmet mycket!

Hoppas ni får en fin helg!!




Ultraljud!

Idag har vi varit på ultraljud och fått kika in till den lilla skatten... Vi hade kunnat titta hur länge som helst!! Den fäktade med armar och sparkade med de små benen, smackade och la handen för ögonen! Vilken känsla! Nu längtar jag ännu mer!!! :-)

Vi fick datum den 11 juni. Vi vill inte veta kön men hon sa han hela tiden? Det kanske dom brukar göra? :-)


Nyårsbilder


Barndomsvänner ♥

 
Fint dukat!!


Räkcoctail


Vi ♥








Malin som gjort den goda desserten!




Fina Khom Loy! Mycket bättre än raketer enligt mig!




Bubbelbad på natten!


Som sagt, en riktigt rolig kväll och natt! ;-)


Nyårsafton 2011


Vi hade ett riktigt bra nyårsfirande i Forsby med gamla vänner och nya vänner. ♥ Dom hade fixat sån himla god mat och god alkoholfri skumpa för min del. ;-) Klockan var 05:30 när vi kom hem!! Så igår låg vi i sängen till klockan två innan vi tog oss ut till Valbo för att äta pizza! Jag har en massa bilder som jag ska lägga upp lite senare men det är slut med batteri i kameran så den måste ladda en liten stund.

Nu tänkte jag ta mig iväg och träna! Det blir lite crosstraining och gym. :-)



RSS 2.0