Källaren

Har haft några supermysiga dagar i Ullared med min syster och våra kusiner! ♥ Fyndade en massa saker till bebis! :-) Vi kom hem igår och idag har vi varit till barnmorskan för att väga, ta blodtryck, blodvärde och lyssna på hjärtljud. Allt såg så fint ut!

Nu är vår tvättstuga äntligen helt färdig! :-) Det är bara tvättställning på väggen som saknas!



Har börjat plocka ner handdukar, sänglinne och rengöringsmedel. Badrummet är inte helt klart än, kaklet sitter på plats så det är toalett, duschhörna och kommod som saknas. Joel har lagt ner så mycket tid och jobb och han börjar bli lite less och vill bara bli färdig men det är nu jag tycker det är roligt eftersom man får inreda lite smått! :-)





Nu blir det en walk i Hille med Sofie! :-)


v. 25

Här kommer en magbild i vecka 25 (24+5).
Vem är du där inne som sparkar och buffar mest hela tiden? ♥



Ikväll ska jag ner på stan för en fika och bio med Malin! Vi ska se "En gång i Phuket" och innan det ska jag hinna med att packa till resan imorgon.

Vill ni se vad jag roat mig med idag?







Jag har lyckats sy ett babynest! Det är nog mysigt för bebisen att ligga i den första tiden och perfekt att ha i båten både på dagen och natten! :-) Om inte bebisen tycker om det så finns det nog en liten Mollie som gör det... ;-)



Äntligen!

Huvudet känns lättare! Febern har gett med sig! Ska vila och ta det lugnt idag med så får vi se om det blir jobb imorgon, har kurs inne i stan så vikarie är redan fixad till klassen. Det är väl ingen som missat att det fötts en liten prinsessa imorse... ♥ Grattis Victoria och Daniel! ♥
Nästa vecka är det sportlov vilket betyder ledighet för min del! :-) På söndag åker jag, syrran, Jana och Linda till Ullared! Här ska shoppas bebissaker!! :-) Hoppas man kan göra lite fynd!

Make time fly..?

Fortfarande sängläge för min del... laddat med näsdukar, nässpray, film, tv... you name it!

Febern går upp och ner och huvudet känns som en betongklump. Nu vill jag bli frisk! När man är frisk har man många önskningar, när man är sjuk har man bara en... att bli frisk!

Har fått boka om åtta utvecklingssamtal så jag hoppas, hoppas, hoppas jag kan jobba på torsdag! Har fem samtal då! Vilken dålig vecka att vara sjuk på... vilken annan vecka som helst men inte denna. Så typiskt!

Har fördrivit tiden framför dessa filmer



Har lånat massa filmer av syrran så jag har att göra imorgon med... tur det!


Sjuk

Ligger i soffan, mår pest och kikar på film, Jag saknar dig. Tur jag är ensam eftersom jag grinar floder!
I magen kickar Lillloppan så magen rör sig! ♥



Köket på Hillevägen


Tog lite bilder på vårt nystädade kök i lördags.



Fina ranunkler och rosor från fredagens gäster!!
Så fiina!





Imorse kom mamma, pappa och syrran på frukost. Pappa och Joel skulle lägga klinker i pannrummet. Vi tjejer tog en halkig walk i solen. Skönt!

Har känt mig ganska pigg i helgen men nu tog jag tempen och har lite feber! Uhhu! Jag som har 11 utvecklingssamtal i veckan! Ska VILA nu!! Som jag gjort i flera dagar!

Hoppas ni är frisk och kry!

 

 


Lördag

Igår kväll var Js familj här på mat! Helstekt entrecote och hasselbackspotatis! Mums!!
Nu kikar jag på The Voice och vilar min onda hals! Den bränner och svider. :-( Hoppas att jag inte blir sämre för nästa vecka drar alla utvecklingssamtal igång. får verkligen inte bli sjuk!!
Men till kvällen ska jag, syrran, mamma och pappa gå på Churt Street! Joel och Robert hade annat för sig. Mysigt att få gå ut och äta!!

Blommor!


Vila

Idag vilar jag i soffan efter en tuff jobbdag! Hoppas alla har en fin alla ♥ dag! Jag fick så fina blommor av min man och choklad! Joel är på hockey nu så vi firar inte idag! Men hämtpizza, blommor och choklad hör väl inte till vardagen... ;-)
Jag tänkte ta en prommis nu på kvällen men var så trött så lite vila passar bättre. :-)
Lägger upp en bild på fina blommorna! :-)

Oj!

Skrev nyss ett långt inlägg om gårdagen men allt försvann...

Köpte första bebiskläderna igår! <3 Sen var jag till Malin och Emil för att hälsa på! Och för att glutta på lilla Charlie, hennes nya hund! En lugn och fin kille! :-)

På kvällen var det Tjejfest hos Jana som fyllde 25 år! Så trevligt!!

Idag blir det kalas för kusin Elsa som fyller 8 år! Stora fina tjejen! Tänk att småkusinerna växer upp och blir stora! :-)

Nu ska jag och kusin Linda ta en walk i solen i Hille. Hon och Marcus väntar också en liten till sommaren! Så det blir två små bebisar i familjen! :-)


Tjejfest!


Linas matkasse!!

Idag åkte jag tidigare från jobbet för att kolla ett födelsemärke, läkaren skrev en remiss till hud, så vi får se vad dom säger! Hoppas det inte är nått konstigt!! När jag kom tog jag en walk med Mollan och har slappat i soffan. Så skönt! Lagade jättegod mat! Vi provar ju Linas matkasse och idag lagade vi hjortfärsbiffar. Mums!! Lite senare blir det bio, en gång i phuket och till det lite godis eller popcorn. Har inte ätit godis på evigheter! :-)

Ny vecka!


Idag går jag in i vecka 23 och går kändes första sparkarna utanpå magen! Jag la Joels hand för att han skulle få känna men då kom det bara några lätta små sparkar så han kände inget. Men så fort jag tar det lugnt så känner man rörelser så det dröjer nog inte länge föränn han kan känna sparkar från lillLoppan! ♥♥♥

I lördags efter hockeyn på O´learys åkte vi Valbo och sov där eftersom Joel skulle vara på Vintercupen i Rörberg tidigt på morgonen. Jag och mamma tog en riktig mysdag med en massa shopping och sedan lagade hon god rabarberpaj och medelhavslasagne! En riktig slö-söndag precis som det ska vara. ;-)


Här kommer lite fler bilder från fotostunden med Milton och Melwin.

 





Ska visa bilderna för Maria så hon får välja vilka hon vill ha! :-)

Fina Zelma fick också vara med på några vinterbilder!




Barnporträtt


Idag har jag fotat de här fina killarna!



Har massor med härliga bilder som ska redigeras!
Det var så roligt!! :)

Lägger upp lite fler så småningom!




Kommentarer

Funkar det att kommentera. Vissa inlägg verkar inte gå att kommentera? Kan vara att jag då bloggar från mobilen...
Imorgon är det äntligen fredag!! Har längtat efter helg den här veckan! :-) imorgon ska vi fika Wilma som fyller 12 år! Stora, fina tjejen! Tänk att du var 6 år när jag träffade Joel! Åren går så fort! :-)

Huvudvärk

Åkte hem tidigare från jobbet med en tryckande huvudvärk och enorm trötthet! Nu vilar jag i soffan. Hoppas på att vara piggare om ett par timmar!

Veckan är fullbokad helt! Massor med roliga saker! :-)
Måndag: hockey
Tisdag: till mams & paps på mat
Onsdag: Camilla kommer på mat
Torsdag: Frida kommer hem!!! Tacomys!!
Fredag: kalas för finaste Wilma!
Lördag: hockeyfest på olearys

Allt händer samma vecka! ;-)
Hoppas jag inte måste ställa in ikväll... Vi får se.

I magen rör sig lillhjärtat mer! Har känt några sparkar! Så underbart!!! <3




RSS 2.0