Grövelsjön


Äntligen framme! Nu har vi ätit potatisgratäng med fläskfilé. Mums! Vädret idag har inte varit det bästa men imorgon väntar vi sol och -6 grader. Kan inte bli så mycket bättre?! Då blir det snowboard åkning och lite solning i backen.

Underbart med semester!

Friday!


I morgon åker vi till Idre, eller Grövelsjön. Underbart! Jag har längtat länge och det ska bli skönt att vara ledig en vecka från jobb och vardag.

Igår skulle vi boka en resa till Vietnam. När vi kommit till kassan och skulle klicka i "klar" så går det inte och när man sedan kollar in resan igen kostar den 7000:- mer! Från början kostade den 14 000:- för två personer och sedan 21 000:- Hallå!! Måste ringa flystolen.se idag!

Ikväll blir det Play it Again i Avesta. Det var jättebra förra året så det ska bli spännande att se.


Festen


Festen i lördags var lyckad! Göran och Inger blev överraskade!

              

Mamma, mormor och svär"päronen". ♥

             
               

Lite andra pics. :) Jag tog många bilder med det var så mörkt i lokalen så många är lite suddiga. Det är synd!

Igår kom Jana, Linda och Frida hit för att kika på film. Någon film blev det inte men lite popcorn och massa prat i stället. Vad mysigt det kommer bli i fjällen tjejer! ♥

Bröllop


Det rosa tyget har jag köpt till bröllopet. Verkligen ett fyndpris och planen är att sy löpare till borden av detta.




Gulligt sätt att skriva bordsplacering på!


Nu räcker det!!!


Ska vi skippa snö och kyla i några dagar och åka till Marbella? Sambon kan låna en lägenhet och det lockar väldigt mycket! 2100:- per person för flygstol i april. Billigt!


Fest!



Nu åker jag på fest ♥


Saturday!


Här bakas det kladdkakor för fulla muggar. Ikväll är det surpriceparty på G! :) Svärfar har fyllt 65, men då var de i Thailand så ikväll blir det fest! Vi var och dukade igår kväll med lite udda stil. Tidningar som "dukar", ljus i vinglas, det bjuds på chili con carne som severas i kastruller på borden och till det painrich och öl. Det blev fint i lokalen och jag tror Inger och Göran blir överraskade. ♥ I tisdags var vi hemma hos oss och åt mat allihopa och jag fick jättefina armband till bröllopet från Thailand med sötvattenpärlor. ♥ Dom är så gulliga! Tänker på alla och hade handlat hem massor med fina saker. Vi fick såna här som är till bröllopet:

 


I morse var jag på Step Styrka. När jag skulle boka i torsdags var det 21 reserver! Roger var snäll och satt in ett x-tra pass men idag när jag kom så fanns det plats på Cissis pass i alla fall (=bäst!). Skitkul pass! Och jobbigt :)




Planering


En liten tjuvkik på vad jag sysslar med om kvällarna. :)
Vad kan det vara?



Nu har jag fyra utvecklingssamtal kvar. Det tar otroligt mycket tid, men är samtidigt roligt! Mycket till fritid finns inte. Jobb, jobb, jobb. Ska bli skönt när det lugnar ner sig om någon vecka.



14 februari

Alla ♥ dag. Jag har haft en sån mysig dag. På förmiddagen var jag på bio tillsammans med mamma, Frida, Elise och Elsa, vi såg "Prinsessan och grodan". Vilken mysig film! En riktig Disney!

Sedan bakade jag semlor... en del brända ;), men många goda. Några från Joels familj kom till oss och vi köpte Thaimat och åt semlor. Så jag har haft en riktig mysig slappdag!








God morgon!


Sängen lockade alltför mycket imorse :) Så den lilla promenaden kom jag aldrig ut på. Men nu blir det skidåkning i två timmar med barnen! :)


Check!


Äntligen är hälften av alla utvecklingssamtal klara! Jag har lärt mig massor av dessa och det finns saker jag kommer att ändra på till nästa samtal. Men det är kul att träffa föräldrar tillsammans med barnen! Just nu är det intensiva dagar på jobbet så det ska bli skönt när det lugnar ner sig en aning. :)


Ska ta mig ut på en promenad innan jobbet imorgon. Har gått upp 6.00 varje morgon eftersom jag haft samtal så det är väl lika bra att starta morgonen morgonen i den tiden. :) Upp 6.00, ta en walk på 30 minuter, hem - duscha, sedan frukost och jobb. På jobbet imorgon står det skidåkning på schemat. Hoppas solen vill skina på oss. ♥

Rubrik?


Nu slappar jag efter maten, idag fick det bli stuvade makaroner och köttbullar.

På övervåningen snickras det för fullt :) Pappa hjälper Joel att få taket på plats. Här ska det bli kontor. Ett vitt kontor. Vita väggar, snedtak med liggande takpanel och vita trägolv. Men jag letar en fotölj, kanske en vit- och blårandig att ha i ett hörn. Det kommer nya bilder när det är klart!





Nu ska jag ta en snabb promenad innan det blir mys i soffan.

Check


Nu har jag bokat sminkning och håret till bröllopet. :) Snälla Sofie skulle komma in och jobba på sin semester. Gulligt! ♥

 

Ikväll blir det boxing med syrran. Ska bli skönt att få ur sig lite energi! Har faktiskt lite träningsvärk sedan gårdagen. :)

 

 


Träning


Nu har jag avverkat en halvtimmes springtur. Det var kanske två månader sedan jag sprang senast men det gick kanon! Snabbt tempo, skönt väder och nu väntar kalas för Wilma! ♥

Kök


Fotade lite bilder i vårt kök idag efter jag hade plockat iordning lite :)



 



 


 


TGIF


Vad underbart med helg! Helgen bjuder på massa trevligheter. Ikväll var tanken kalas för Wilma, men Edwin är magsjuk så det blev inget. Synd!

Imorgon blir det Step Styrka, lunch med tjejerna och sedan klippning hos Sofie. På kvällen Är det hockey och sen skulle Malin och Erik bjuda på mat. Trevligt!


Pics


Kikar på bilder på datorn från i somras när vi grillade hemma hos oss. Kan inte låta bli att längta! Eller hur känner ni?


Helen, Frida och mamma


morbror Håkan, Marcus, Malin och Jana.



En del av vardagsrummet i julas. Nu är granen borta. :)


Älsklingen!


Lovely monday!

En tanke slog mig idag. Jag är väldigt glad att jag valt att först utbilda mig innan familj och barn. Hade jag fått barn innan och sedan utbildat mig skulle det vara svårt att få livet att gå ihop. Jag vill ge en eloge till de som jobbar heltid och samtidigt har småbarn hemma. Det är inga 40 timmars veckor för mig just nu, snarare 50 timmars. Eftersom jag är relativt nyutbildad är det mycket nytt att ta in och "lära sig". Så en eloge till er som har småbarn, heltidsjobb och hus. Hur gör ni? Jag har fullt "sjå" att pyssla ihop allt som jag vill hinna med. Vissa pusselbitar prioriteras bort.

Idag prioriterades träningen. :) Var på boxing nyss tillsammans med mamma vilket känns i armarna just nu. Imorgon blir det Afro Dance. Kul!

Nu ska jag kika på Paradise Hotel. Har fastnat för det så här på "sluttampen". :)

Godnatt!


RSS 2.0