Sommardag!

Vilken härlig sommardag det blev idag! Hoppas det blir sol och varmt framöver!! :) . Idag var jag och Hugo till Källviks gård med mamma och pappa och mina småkusiner. Det är så mysigt där och dom har gott fika/lunch! Imorgon blir det en tur med båten med Joels ena syster med familj. :) Ska bli härligt!! Nu vill man njuta dessa sommardagar till max!! . Tog en bild på hjärtat i gymmet imorse! .


Lite båtliv

 
I fredags var vi ut med båten för tredje gången i år. Vi får passa på när det är fina, varma dagar. :) Det är lite "meckigare" med barn såklart... man får tänka på värmen, solen, vinden, flytväst, osv. men det blir väl lite lättare med tiden, nästa år springer väl lilla prinsen omkring istället. :) Då gäller det att vara med!
 
Vi var till Gålsgrund som ligger utanför Trödje
 
 
Hugo i BabyBjörnen :) Där sover han jättebra!
 
Vädret var underbart! ♥
 
 
En liten stenstrand
 
Vi har ett parasoll för att prinsen ska få lite skugga. :)
 
Just nu är sommaren långt borta... hoppas augusti blir lite bättre! Nu ska vi grilla med kusinerna, syrran och sambos. Vi tar vagnen eftersom vi är hos familjen Roos/Kuorikoski i Hille, deras lilla prinsessa Ella föddes förra lördagen. ♥  Det är 5 veckor mellan Hugo och Ella! Vad roligt dom kommer ha tillsammans. :)
 
 

Helgens bröllop

 
I lördags gifte sig min kusin Belinda med sin Christoffer och det var ett väldigt fint bröllop! ♥
 
Lilla brudnäbben
 
Lilla familjen
 
 
Vilken har turen att fånga buketten?
 

Onsdag

Idag ska vi ta oss ner på stan och handla lite allt möjligt till bröllopet på lördag! :) Jag ska handla lite smycken och skor. Joel behöver en skjorta och slips, han är ledig idag och det är så skönt att vara hemma båda två! Jag har till och med hunnit duscha, sminka mig och dammsuga och klockan är bara elva! :) Dagarna rullar fort med en liten bebis! Vi har fullt upp med amning, blöjbyten och underhålla liten <3 Nu vaknar Hugo och vill ha mat innan vi åker. :)


Den 6 juli

 
Dagarna rullar på snabbt här hemma och jag hinner inte mycket annat än att amma, gosa, byta blöja, sova och några små familjeutflykter med vår lilla familj. ♥ Bloggen kanske hamnar högre upp på listan lite senare? ;)
 
Vi börjar få lite rutiner här hemma och det har varit skönt att ha Joel hemma i en månad. Först vabbade vi när Hugo låg på sjukhus så han hade sina 10 pappadagar kvar efter det. Men han har varit iväg på lite småjobb några timmar här och där. Det är skönt att vara hemma båda två! :)
 
Hugo har fått så fina saker av vänner och familj som varit här och hälsat på! ♥ Ni är så fina!
 
Faster Sara
 
Faster Pernilla
 
 
Camilla
 
Moster Frida
 
Sara
 
Farmor
 
Mormor och morfar
 
Jag var så duktig med att ta kort på alla som var här de första dagarna men sen glömdes det bort! Men har en del kort ändå. :) Vad stor han känns nu när jag kikar på de allra första bilderna när han bara var någon vecka gammal. Lillkillen har växt och väger nu 4140 gram och är 53,3 lång. ♥
 
 
 
 

RSS 2.0