Äntligen helg!

Det har varit en fullproppad vecka med bara jobb! Föräldramöte, sena kvällar, andra konferenser och som avslutning en middag på Harrys med jobbet. Men nu är veckan över och det är äntligen helg! :-) Och nästa vecka är det bara tre jobbdagar, sen höstlov! Det behöver jag nu! :-) Bloggen har varit så tyst ett tag. Hoppas jag hittar lusten till att blogga igen! Idag blir det step/styrka på Korpen med mamma och sen en lunch på stan med Pernilla. Hoppas på att hitta lite nya kläder. Det behövs lite nytt i min garderob! Ikväll är vi bjudna till Oppala på middag hos familjen Låång/Nilsson. Trevligt! :-) Nu ska jag ta en walk med "mollan" och kameran. Ha en underbar helg!

Magsjuka!

Ligger hemma i soffan med tjockaste täcket. Fryser, ont i magen och dricker nyponsoppa. Åkte till jobbet fast jag mådde illa och hade så ont i magen! Fick åka hem redan på första rasten! Hoppas ingen är smittad! Joel kom hem för en stund sen, frusen och lite febrig, han åkte och jobbade igen men snart ligger vi väl här som två sälar! Usch! Så trist att vara sjuk!


Helg... igen!

Blogg.se är konstigt just nu. Det funkar inte att göra inställningar så är ledsen om det blir knepigt att läsa! Igår gymmade jag med Pernilla, sedan middag hos Sara och Niklas i Oppala! Såg mitt första Idol avsnitt. :-) Idag har jag varit på fotokurs! Jättekul att fräscha upp lite kunskaper! Imorgon blir det också kurs. :-) Nu ska jag och älskligen ta en walk och ikväll blir det hockeykväll hos Linda och Markus! Trevligt!!

Helgen!

I lördags var jag på Caspians dop + fika i församlingshemmet. Efter dopet tog jag äntligen tag i storstädning här hemma! Tvättade fönstren och dammade överallt. När det var dags för dammsugning så dör den helt! Hann i alla fall dammsuga halva huset. ;-) Tror påsen var full! På kvällen blev den en fika med Malin och Sara sedan gick vi på bio och såg "Crazy, stupid love". Riktigt rolig film! Klart sevärd. Mysigt med en tjejkväll! Idag tänkte jag ta sovmorgon men vaknade 8.00! Lyckades somna om till 8.30! Åt lite frulle och åkte till Korpen för att träna. Muskelpass blev det idag. Sedan en tur till Valbo för att äta med familjen och avsluta med en fika på Wayne´s med Pernilla. Har tränat mycket den här veckan! 5 pass tror jag (militärträning, 3 löpturer, 1 muskelpass och 3 prommenader)Oj! Det hör inte till vanligheterna att det blir så mycket träning men det är ju så kul så jag har svårt att låta bli! Kommer inte hinna med lika mycket träning v. 40. Vi får se! :-) Älskar ju mina morgonturer och vill gärna komma upp två morgnar i alla fall! Nu vill jag att J ska komma hem! Saknar honom så mycket! Snart får jag kramas igen.

Morgon!

Just avslutat en morgonlöp! Nu blir det god frukost och lite senare dop i Valbo kyrka. Söta Caspian ska döpas. Joel är borta och kör cross hela helgen så man är helt solo!


RSS 2.0