It´s raining...


... och jag har låång tråkigt. Har hunnit med att laga amerikanska pannkakor till Joel och pappa som byter dörrar på vår övervåning och varit och storhandlat till middagen ikväll.

Vi bjuder mamma och pappa på mat ikväll och det blir...
 ♦ Grillad kyckling 
 ♦ Bulgur med ajvar
 ♦ Pommes (som Joel absolut skulle ha) ;)
 ♦ Grillade grönsaker som paprika, squash, champinjoner och lök. 
 ♦ Till detta fetaost-sås och sallad. 

Mums! =)

Nu ska jag springa en sväng innan duschen. Hoppas det går bättre än igår. Det var segt!

Tjoohoo!




Lasse


♥ Jag vill också gå på Lars Winnerbäck ikväll! Alla som ska dit. Lyssna och mys åt mig! Vi har lite annat roligt planerat. Det blir käk på Lam´s med vänner och några glas vin. =) Kanske Söderhjelmska och nån gó drink!? YES!

På fredag åker jag & Joel, Sara & Erik på någon hemlig resa. Joel och Erik har kokat ihop nått spännande som vi tjejer inte vet någonting om. Det återstår och se. =) Mys!

Nu ska jag kanske ta en springtur innan stan, laddar... laddar. Heja!

Puss!

 

 


Bröllopsresa!


Nu har vi bokat första veckan på Phu Quoc. En paradisö i Vietnam.

Här ska vi bo... i en garden bungalow. Med stranden precis utanför.

 
Phu Quoc. Sea Star Resort.



Den 25 december går planet vidare till Ho Chi Minh City (Saigon) för att ta bussen till Phan Thiet (20 mil). En resa som tydligen ska vara en upplevelse bara den. =) Ska bli spännande!

Här bor vi då:

Canary Beach Resort Phan Thiet - Balkong/ terrass Canary Beach Resort Phan Thiet - Pool Bar
Canary Beach Resort. Där har vi lyxig pool.

Canary Beach Resort Phan Thiet - Swimming Pool Canary Beach Resort Phan Thiet - The Beach
Stranden ligger alldeles nära.

Vi kikade på hotell förra veckan och insåg då att det inte fanns många rum kvar så det var bara att skynda sig att boka! Skickade även efter Lonely Planet Vietnam idag. När vi var i Thailand hade vi stor användning av den. =)

Bilder från google bildsök.

Ser fram emot resan nu


Måndag


Moorning sunshine!

Joel åkte nyss iväg på lite jobb och jag ska snart ta en springtur runt Forsby. Det är första gången på länge som det är under 20 grader när jag ska springa så det ska bli ganska skönt! Vi ska åka till Högbacka en sväng efter lunch och senare ska jag ta en walk med Malin.

Det går fortfarande inte att lägga upp bilder. Surt!

Puss!

Pics... trodde jag.


Jag skulle precis lägga upp bilder från bröllopet men det vill inte fungera. Får testa imorgon igen. Vill ju visa de bilder jag har än sålänge.


Vi åkte till Orbaden över helgen på en spontan semester tillsammans med Joels ena syster Pernilla med familj. En mysig, lugn och ganska kall tripp. Vi är van med 30 grader och när det plötsligt sjunker till 15-18 grader, jaa, då är det kallt. =) Mamma och pappa är snäll och lånar ut sin husvagn så det var husvagnsliv för hela slanten med grillning och minigolf. Vilken sandstrand det finns i Orbaden, kanske 1,5 km lång och jättefin! Åk dit är mitt tips! Mysigt ställe!


Kram!

Bröllopet!


Nu har vi varit gifta i fyra dagar och dagen D var den bästa dagen i mitt liv!!

Jag började hos frisör Sofie kl. 9.00 på morgonen och hon gjorde mig jättefin! Vid 10-tiden dök mina tärnor upp och vi åt jordgubbar och drack mousserande. =) Jag var supernöjd med både hår och smink! Tärnorna var oxå jättefina!




Bilden är lånad av Malins blogg.

Efter det kom Joel och hämtade mig och vi åkte till Oslättsfors för fotografering tillsammans med Malin B. =) Vi var NERVÖSA med förväntansfulla! Åh, så mycket känslor som var i omlopp! ♥

Klockan 15.00 slog kyrkklockorna och vi gick nerför trappen med näbbarna innan oss. Jag kunde knappt titta på alla som satt i kyrkan, dom var så fina och många grät. ♥ Vigseln var helt underbar! Petra N sjöng "Fields of gold- Eva CAssidy" och "Av längtan till dig - Åsa Jinder". Hon var helt underbar!!! Det finns inte ord för att beskriva känslorna som vi hade då.


Våra söta näbbar!! Maja och Wilma!


Fem minuter innan vigsel och jag var jättenervös!


En lika nervös brudgum. ♥

Middagen var så fin! Alla som höll tal var så fina och duktiga!! Våra tostmasters var grymma!! Serveringspersonal var underbar! Allt klaffade under middagen och vi hade en underbar fest som väntade! Matte Andersson spelade under festen och vi dansade HELA natten till kl. 03.30 (fast han sklle sluta kl. 02) på morgonen! =) Sedan tog vi taxi till hotellet. ♥


Tack alla som var med och gjorde våran dag/kväll/natt! Den bästa dagen i mitt liv! Kan man inte få den i repris? ;)


Här kommer lite bilder på lokalen som jag tog dagen innan.





Lägger ut fler bilder lite då och då. =)


Nerver...


Bröllopsnerver! Nu är det 1 dag kvar! :-) Weeiii!

Vi har dukat idag och det mesta börjar bli klart! Jag ska lägga upp bilder på allt sen men vill inte visa gästerna än. :-) Vi blir 84 personer och alla får plats om än lite trångt. Hihi.

Vädret ser ut att bli 30 grader varmt! Puh! :-)

Jag lääängtar!!!

♥ Alla fixar och hjälper oss! Vilka familjer vi har. Är så glad i dom! ♥

 


Svensexa!!


Idag är Joel på svensexa! Det har varit mycket hemlighetsmakeri! :)

Imorse kl. 8.15 ringde C från Ericsson Bilteam och sa att något med lamporna inte fungerade i butiken och att de skulle ha BMW- release idag. Joel började förklara hur de skulle göra men C sa att det var bättre att han kom dit. "Det var den sovmorgonen" sa Joel och började klä sig. Jag bad honom köpa med något gott bröd hem till frukost och han gav sig iväg. :) Vad han inte visste var att alla grabbarna väntade på honom där! Han kommer ha en superbra dag är jag övertygad om. En sak han velat göra är att hoppa fallskärm och idag blir det verklighet. Sen ska dom spela paintball, gå på Spa m.m. Härligt att dom har sol! :)

Jag ska åka till Maja på kalas och senare ikväll ska vi tjejer fira Sara som fyllde år igår! Blir nog att gå ner på någon uteservering också. Kul det ska bli!

Ha en lovely lördag!


Väder


Vädret för lördagen den 17 juli är följande...


... 25 grader! Jag kommer följa utvecklingen som en slav på yr.no ;)

Nu är det solläge!


Pioner och duschar


Vi har pioner i rabatterna och dom är så fina! Hoppas dom håller sig en vecka så vi kan ha några i lokalen :-)






Vi köpte en ute-dusch tidigare i veckan och igår passade jag på att använda den när jag låg hemma i trädgården och solade. :-) Det var väldigt skönt att svalka sig! Fin va?



Nu ska jag duscha och sen hoppa in i bilen och åka till Valbo. Det blir sol, bad och grillning där idag. Joel kommer ut efter jobbet. :-) Mamma och jag ska passa på att sy min klänning lite. Weeeiiiii!
Ha en underbar dag!

Dagarna rullar fram...


Idag har vi varit till kyrkan och provfotograferat. Det var jättekul och M är grymt duktig! Vi kommer bli så nöjda! :-)

På kvällen cyklade vi in till stan och åt mat på O´learys och kikade lite på Sommarkväll. Det var mycket folk och jag hittade en fin klänning på Vila. :-) Kanske att ha på lördag då vi ska fira S?

När vi kom hem började vi kika på bordsplaceringen, shit vad svårt det är, men nu börjar det ordna upp sig! Hoppas alla blir nöjda, vi försöker fundera på vilka som skulle kunna ha roligt ihop och kanske inte har pratat så mycket med varandra. Det som är roligt är att de flesta av våra vänner har träffats mycket, det underlättar lite. :-)

Imorgon har jag en helt tom dag framför mig, mycket möjligt att det blir en sväng hem till mamma och bada, eller om hon kommer hit och vi ska sy till min klänning. Vi får se. Tänk... om två veckor är jag gift! ♥ Trodde aldrig att den dagen skulle komma.

XX


Godmorgon!


Tog en härlig morgonwalk i solen. Nu är det molningt så jag ska passa på att storstäda toaletten på övervåningen. Jipppi!! ;-)

Här gick jag. Lovely!

Senare idag blir det ansiktsbehandling på Spa Gamla Gefle. Sen ska vi till Pernilla och Anders och gå igenom lite till bröllopet. Dom är ju toastmasters. :-)


11 dagar...


Om 11 dagar gifter jag mig med den bästa, bästa, bästa killen som finns! ♥

Jag älskar dig!




Sunday


Värmen verkar hålla i sig och jag njuuter! Det är 28 grader inne och 33 grader i skuggan. Pust!
Ska träffa Anso och fika en sväng snart och senare blir det Beck-filmen på bio. :-) En mysig kväll!

Den här bilden tog jag när vi skulle gå och lägga oss Joels föräldrars stuga på midsommardagen/natten. Härlig måne!


Sommar-feeeling!


Igår var det en perfekt sommardag! Först bad i poolen i Valbo och sedan middag hos Jana med bästa kusinerna och Sara. Kvällen avslutades på Söderhielmska och Berggrenska. :-) Lovely!


Jordgubbar är sommar!


Jag och fina syster. ♥


Söta kusin Linda!





En härlig kväll med mycket skratt! :-)

Joel och Erik är i Uddevalla på cross VM tillsammans så jag sov hos Sara, hon fixade GOD frukost imorse sen åkte vi till Engeltofta och solade och badade tårna i det ISkalla vattnet. Buurr!

Ikväll blir det middag på Lam´s terass i kvällssolen.

Ps. Jag får behålla jobbet till hösten! Är så glad! :-)

 


RSS 2.0