Tidig morgon...

 
Hugo sover vanligtvis till åtta- nio men imorse vaknade han sju när Joel åkte till jobbet så vi var uppe tidigt! :) Väntar på att han ska vakna och äta så vi kan ta en långpromenad. Tur att vovven är seg på morgonen och inte vill ut direkt på morgonen. :)
 
Den här veckan har rullat på fort!
Köpis med fina Malin ♥
 
Småkusiner (tremänningar)
 
Ikväll är det kalas för syster som fyllt år i veckan. :)
 
 
 
 

Mysig helg

Har haft en härlig helg med fina vänner! Fullt hus från fredag till lördagkväll! Älskart! :) Imorgon har jag ett besök hos frisören inbokat vilket verkligen behövs... Har inte klippt mig sen i maj!? ;) Hugo ska få vara hos sin moster i ett par timmar medan jag njuter hos frissan. :)
.
Sara knäppte en fin bild när Hugo badade i fredags. :)


Mig själv för en liten stund

Igår lämnade jag man och barn hemma för ett par timmar och åkte till stan. Där firade vi Malin som fyllt år. Mysigt att träffa tjejerna! Och skönt att få vara Sandra för ett par timmar samtidigt som jag saknade lillgrodan jättemycket! Nyttigt att få sakna lite! :)


2 månader

 
Hugo har funnits hos oss i två månader nu. ♥ Vårt älskade lilla hjärta! Han är mest glad och nöjd hela tiden. Älskar att sitta i Babybjörnen och ligga i sitt gym. Tycker inte lika mycket om vagnen så det gäller att ta med babybjörnen på promenad om killen bestämmer sig för att vakna men idag på långpromenaden låg han nöjd i en kvart! Så hoppet finns! :) Jag har ju tänkt mig långa sköna promenader under min mammaledighet. ;)
 
 
Han bjuder på fler och fler leenden och ljud! Tiden går så fort så jag vill frysa tiden här och nu!
 
I veckan har vi haft besök av många fina vänner så det har blivit långa mysiga samtal om litet och stort i livet. Jag får så mycket energi av att umgås med de jag tycker om. ♥
 
Ikväll somnade Hugo redan klockan nio i sin vagga så vi får lite vuxentid! Mysigt!
 
 

RSS 2.0