Torsdag


Ikväll ska det curlas med jobbet! Har aldrig spelat curling förr så det ska bli kul... och intressant! :)

Min plan ang. morgonwalks håller...
Måndag
Tisdag
Onsdag
Fredag
Söndag

Har blivit dåligt med annan träning eftersom jobbet tar sån tid denna veckan, nästa blir det lite lugnare på jobbet. Men imorgon tänkte jag gymma eller gå på muskelpass.

På lördag åker jag och mina älskade tärnor till Sthlm för att handla tyg till deras klänningar. ♥


Nu kör vi!!!


Okej... 115 dagar kvar till den stora dagen och jag har X antal kilon att gå ner!

Någon som hänger på? ;) Jag behöver pepp, pepp, pepp! Morgonwalks går ju super! Bara det inte är snö och slask för det orkar jag inte. Men måndag, tisdag, torsdag och fredag ska det bli denna vecka. Minst :) I´m crazy, I know!

Måndag
Tisdag + simning 30 min

Nu är det föreläsning på Gasklockorna för min del mellan 18-21. Lång jobbdag idag!

Stress...


Har haft ont i magen i två veckor snart och vet inte vad det beror på. Kanske stress? Har massa bollar i luften nu. Jobbar sent varje kväll den här veckan, hinner inte träna, inte träffa vännerna och känner stress över bröllopet. Jag tycker vi har hunnit med ganska mycket men läser man på bröllopstorget får man ångest för där ligger de hästlängder före. Plus att jag har en ointresserad sambo som inte engagerar sig... han vill gifta sig men fattar kanske inte vilken planering med innebär? Eller är jag löjlig och ska vara så tidigt ute?

Vi hade i alla fall en mysig helg tillsammans med kompisar. I lördags kikade vi på hockey här hemma, lagade pizza och spelade spel. Det blev en helkväll vilket var nice!

Igår tog jag med Wilma och Maja på bio, vi såg filmen Klara. En gullig tjejfilm. Sen var vi på DM-final i hockey. Eddies lag vann! Jiiiha! :) Efteråt blev det middag på Hillerian med hela familjen Låång.♥

Nu blir det Hollywoodfruarna!

Bröllopsmässa


Imorgon är det bröllopsmässa i Forsbacka Wärdshus. Kanske kan lura med mig sambon dit?

Jag har funderat och klurat på min bröllopsklänning och det lutar åt att mamma ska försöka sy om den som jag vill ha den...  hon är duktig att sy så det ska väl inte bli något problem. :) Om inte har jag en sömmerska som kan hjälpa till om det skulle krisa.

Det är mycket att planera till "Den stora dagen" och jag vet inte riktigt hur vi ska hinna allt. Det vanliga livet med jobb och annat tar också mycket tid. Det stora att fixa nu snart är...

♥ Mat och porslin (Vi ska laga lite av maten själva)
♥ Kläder till Joel (den bollen ligger hos honom, undrar bara om han kommer att ta tag i det snart eller om han står där den 17 juli utan kläder?)
♥ Min klänning
♥ Tärnornas kläder
♥ Solist till kyrkan

Nu ska jag till stan en sväng och sedan blir det Step Styrka!


Snart fredag!!


Äntligen helg igen! Jag ÄLSKAR mitt jobb, men helgerna är väl oslagbara?!

Idag har jag tränat, step 2, och målat kontoret vitt. Nu har vi hållt på med det rummet i tre månader! Tiden finns inte till att göra klart, eller är det motivationen som saknas? Vi har liksom inte alls så bråttom så det kanske beror på det.

I helgen blir det lite fest :) Anso har ju kommit hem så det ska firas! ♥


Träning


Efter en slapp dag igår blir det boxing med mamma om en stund. Har ont i huvudet och känner mig hängig men oftast kan lite träning få mig att må bättre då. *Hoppas*

Vi "bygger om" hallen... Det kommer bli en garderob som byggs ihop med en hatthylla. Imorgon kanske den är klar. Då kommer bild :) Vill lägga ut massa bilder på huset men orkar inte "piffa till". Hihi! Kanske till helgen!

Gokväll!


Bilder


Det tar tid att ladda upp men jag har inget bätte för mig :)

Idag blev det 15 km skidåkning och nu är det snart middag.
Imorgon är det hemfärd... :(. Jag vill vara kvar!


Mamma och Elise







Daniel och Jana


Pulkarace. Morbror Håkan och Daniel.


Pappa och Yrjö.




"Troll-Elsa"






Elsa busar, som vanligt!


Mormors goda semlor!


Mollie fick också följa med.

Vilken mysig semester vi har haft! Önskar att jag tagit med mig kameran ut i backen, men det vågade jag inte. Nästa gång kanske. Imorgon är det hemfärd och jag längtar redan till nästa fjällenresa. :) 





Pics


Tänkte lägga upp bilder men det är ganska seg mottagning här. Idag är det -13 grader och vi ska ut i längdspåret med väntar på att det ska bli lite varmare :) Solen skiner som vanligt! Idag åkte syrran och kusinerna med sambos hem så vi är några färre men ända 11 personer kvar. Full rulle alltså! :)

Om två dagar är det hemfärd.

Bootcamp eller semester?!


Vilken underbar semester! Solen skiner och vädret är toppen (lite väl blåsigt kanske).

Vi har åkt bräda, längdskidor, bastat, spelat spel och massa annat mys. Nu är jag helt slut efter 1 mil på längdskidor och några timmar i backen... det väntas middag och bastu. :)
Har ingen USB-kabel så bilder kommer när jag kommer hem!


RSS 2.0