Effektiv!


Efter jobbet har jag tvättat ALLA fönster i hela huset, plus att jag har dammsugit och moppat golven. Det luktar jättegott och det känns lite lättare i alla måsten som ska göras.

Vi har skickat in hindersprövningen nu. Bara hålla tummarna att vi inte är släkt med varandra ;)

Imorgon är det Valborg. Vi ska grilla hos morbror och sedan blir det en sväng till majbrasan för att avsluta hos mamma och pappa. En lugn och mysig Valborg som jag tycker den ska vara. ;)


Sommaren!


Längtar till sommaren. Längtar till bröllopet. Längtar till lediga dagar vid stranden. Längtar till varma sommarkvällar på altanen. Längtar efter mysiga kvällspromenader. Längtar till lediga dagar.

Jaa, listan kan göras lång. Det finns så mycket att se fram emot. Sommarens första tripp är bokad. En liten resa till Kolmården med Melwin, Joels gudson, och Joels systrar med familjer. ♥ Jag längtar.

Ikväll ska Anso firas. Fina Anso fyller 27 år. Inte idag utan i söndags men idag får vi tårta. :)


Wedding

Jag har faktiskt funderat över överlämning av bruden på den stora dagen, Vickan också tydligen. Men på grund av bl. a. detta så har det inte känts rätt... kika in här.

Den gamla svenska traditionen, då paret går in tillsammans, har en viktig innebörd: kvinnan är myndig att fatta sina egna beslut och står bredvid sin blivande man av egen fri vilja. Akten uttrycker samhörighet och gemenskap. Att gå upp för altargången tillsammans är den starka symbolen för detta i vigselritualet.

Brudöverlämning har sina rötter i ett helt annat tänkande. Det handlar om att kvinnans myndighet lämnas över från fadern till mannen.

Alla vill olika men i den gamla seden sågs bruden som en ägodel som "gavs" bort till den blivande mannen. Jag älskar min pappa men vill inte att han ska "lämna över" mig. ♥


Jahapp!

Det kunde man ju vänta sig!! Inget ovanligt alls :P ...

 

... tur att vinterdäcken sitter kvar!

 

 


Häärliga vår!


Har haft en underbar helg med sambon i Uppsala. Vi har myst, ätit gott, sovit massa och shoppat. Laddat en massa energi vilket behövs under veckan. =)

I helgen hoppas jag på en tjejkväll! Längtar efter att umgås med tjejerna nu! ♥

87 dagar kvar till bröllopet!! Shit! Vart tar all tid vägen? Snart är det sommar och det finns massor att göra. =)

solist
kläder till Joel
tärnklänningar
porslin, mat, o dyl.

Mycket som är klart. =) Min ring ska fixas denna vecka, ska gå till juveleraren (?) och visa hur jag vill ha min ring. Har fått guld av svärmor och mamma och pappa till ringen, bla. Joels mormors ring, armband och min pappas förlovningsring. Känns roligt med lite personligt värde. ♥

 

 


VÅR!!


Startade dagen 6.15 med en walk. Så härligt i detta väder! Sedan blev det premiär på cykeln, vi hade en föreläsning i stan så jag cyklade in. Så hela dagen har vi suttit i en föreläsningssal och kikat på solen genom fönstret. :) Det har varit en intressant dag så nu har man en massa tankar och ideér!!

Jag och Joel passade idag på att kika lite på kläder till honom till bröllopet. Nu har han lagt undan en väst och slips, kostym ska han köpa en ny. Han var så stilig. ♥

Kanske ska gå ut i solen eller ner i tvättstugan? Valet känns enkelt :)

 

 


Resultatet :)


Här kommer bilder på klädkammaren! Är mer än nöjd! :) Tack pappa, Joel och mamma för hjälpen! ♥




Joel satt in snygga spotlights i taket och pappa hjälpte mig att lägga golv. Det är så snyggt och prydligt nu. :) Hoppas det håller i sig. *Skratt*

Igår firade vi Joel och Inger som fyllde år (Joel blev 27 igår och Inger fyller idag). Vi grillade kött, gjorde loaded potatoes och massa annat gott. Till efterrätt blev det marängswiss och chokladbollar. En mycket trevlig kväll!

En annan gullig kille som gjorde oss sällskap var Benjamin. Han har blivit en stor kille nu som går själv. ♥

Idag var jag ut till Valbo och hälsade på. Vi åt lunch på IKEA, kikade lite på Köpis och solade på mammas altan. Ville passa på att umgås med syster nu eftersom hon åker till Thailand imorgon den fuskisen. *Avis* Sen kom Joel, Jana och Linda så vi lagade tacos till middag. En mysig dag helt enkelt.

Imorgon är det jobb som gäller. Tillbaka till vardagen! :)




Kärlek


Lyssnar på en av låtarna vi ska ha i kyrkan. ♥ Älskar dig Joel så himla mycket! Du betyder så otroligt mycket för mig! ♥ Du är så omtänksam och bara min ;)

Längtar till VÅR dag!


Effektiv!


Igår var jag supereffektiv! :) En snickare var här och fixade lister till kontoret och då passade jag på att göra en massa saker.

♥ Storhandling till kalas
♥ Löpning
♥ Storstädning av övervåning
♥ Måla element och stolar
♥ Walk med Malin
♥ Myys fika med Sara, Malin, Anso och Camilla

Det var fullt upp med andra ord och på kvällen kom tjejerna förbi och fikade. Jag är så glad över mina vänner! Dom är världens bästa! ♥



Idag kommer pappa och mamma hit. Vi ska lägga golv i klädkammaren. Och kanske tapetsera om vi hinner. :) Sen blir det väl middag och fredagsmys. Snart är mitt lov slut. :( Hade gärnat varit ledig ett tag till.


Barnen sover och...


...jag pustar ut i soffan! :) Det har varit full rulle hela dagen!

♥ Vi har fikat på stan (fullt på bowlingen)
♥ Lekt i lekparken
♥ Bakat chokladbollar
♥ Tjejerna har badat i jacuzzin




Kvällsyoghurt i ölglas :) Elsa fick välja glas heelt själv.

Imorgon blir det nog en tidig morgon om Elsa och Elise får bestämma. :)


Rust


Igår rev jag ut klädkammaren och titta vad som fanns bakom fula skivor...


Okej, Joel hjälpte till lite med kofoten. :)


massa panel!! I like!


Hyllorna har rivits och allt ska bli vitt. Pappa ska hjälpa mig att lägga golv på fredag sen ska jag tapetsera med en superfin tapet i veckan! Resultat kommer!! :)

Nu ska vi åka och bowla!



Träning

Nu är ett spinningpass avklarat och shit vad jobbigt det var! Då måste det vara effektivt ;).

Joel hade lagat mumsig mat tills jag kom hem ♥, tacoburgare och "dollar" potatis. Mums! Jag lyckades röra ihop en jättegod guacamole med avokado och kesella. Det är en lyckad kombination! Nu blir det soffläge och en film. Har velat se "My sister´s keeper" länge, kanske lyckas att övertala sambon?

Dom här sötungarna kommer till mig på tisdag. Då ska vi mysa hela två dagar! ♥



Hoppas hinna med renovering, sy överdrag till stolar och jobba lite hemifrån i veckan som kommer. Så himla skönt med påsklov. Jag ska bara ta det lugnt och njuta!

 


Gulligt!


När jag vaknade imorse hade påskharen lämnat ett ägg. ♥


Gulliga sambo!



Söta Sara kom förbi härom kvällen med en liten påskpresent. Fin!


Nu är bordet målat och klart. Resultatet har ni här. :)


Lite slipat och skavt.


Påsk!


Denna lilla söta kyckling med krona fick jag av svärmor. Så himla söt!

Jag vill ta en promenad i det vackra vår vädret men har jätteont i benhinnorna. Får se om jag plågat mig ändå... Njae. Håller på att baka bröd för fullt istället. Ikväll åker vi till Högbacka på middag hos svärföräldrarna och lite påskmys. Igår var det en jättetrevlig kväll hos mamma och pappa. Så trevligt att träffas allihopa och umgås!

Glad Påsk!


Påsklov!


Gud vad skönt med lov! Nu ska jag bara ta det lugnt och ha det skönt. Har lite projekt på G här hemma så det kommer bilder i veckan. Ska rusta min klädkammare, och förhoppningsvis få lite ordning på kontoret. :)

Ikväll blir det middag hos mamma och pappa med släkten. Ingen påskmat men buffé. Gott!!

Glad Påsk!

RSS 2.0