Nu åker jag och magen på 60- tals fest!

-


Tapetval?!

Kikar på tapet till källaren och är helt kär i en från Cole & Son men priset lockar inte! Dessa finns på Caparol och är så fina! Tänk fåglarna på tre väggar och den svarta på en, sen kan man "piffa" med färger till... Rosa, grön/blå och lila :) Vad tror ni? Vi har hela fönster så det blir inte för mörkt med en svart, så snyggt! ;)


Pumpkin!


När vi var på Big Baby hittade vi dessa söta till bebisen!! Trämobilen är underbar! Älskar färgerna i pastell :) Kunde hålla mig från att shoppa men nu när jag hittade serien på Jollyroom är jag sugen att klicka hem lite saker... ;)

Nu har vi nyss grillat lax med pressad potatis. Mums! Joel kikar på bandyn och jag vilar men funderar på en kort walk i kvällssolen när bandyn är slut :)


Mys!!

Vi myser i solen på altanen i Valbo. Vädret är helt underbart!! :) Joel har varit i Idre i helgen och innan jag åker hemåt för lite pyssel i trädgården bjuder mamma på våfflor med hjortronsylt och grädde!! Hur underbart låter inte det?! :)
-


Lunch!


Mot Stockholm!


Nu åker jag, mamma och Frida mot Sollentuna! Vi ska passa på att hämta barnvagnen och samtidigt shoppa! :)


Mellis

Sitter vid köksbordet med en god smoothie och jobb en timme till sen tänker jag ta kväll! :)


Gräsänka ;)

Joel är och fiskar med ett gäng i stugan så igår bjöd jag hem tjejerna på mat! Jättelängesen vi sågs allihopa så det var mysigt!! :)

Idag har mamma hjälpt mig att städa ur rummet i källaren. Det var byggdamm överallt!! Nu är det så fint och RENT ;) Ska kika på tapeter så våra nattgäster får fina väggar att vila ögonen på.

Imorgon har vi mer nyttigheter för oss! Ikea, Owes och båtdynor väntar oss :)

Nu är det 89 dagar kvar till vårt mirakel föds <3 <3 <3 ...om det kikar ut exakt på dagen, vilket inte är särskilt troligt ;)


Happy torsdag!!

Härligt med torsdag! En dag till sen väntar en liten ledighet! :)
Tog en långpromenad efter middagen idag. Kan inte gå så fort nu, får sammandragningar, magen drar ihop sig och blir hård så får ta de lite lugnare men det är skönt att röra på sig! Nu väntar jag på att Joel ska komma hem så vi kan ta en kvällsfika :)

En vanlig tisdag!

Idag kom Furuviks zooskola till oss i klassen! Vi lärde oss massor om djur, mest om chimpanserna som bor på Furuvik! :) Det var så intressant och nästan alla barn ville utbilda sig till djurskötare ;)

Efter jobbet åkte vi till Valbo, jag och mamma var på kalendabersim och nu kikar vi på matchen! Det var riktigt skönt att simma! :) Funderar på att köpa ett klippkort?

Puss!




Slutspel!

Första slutspelsmatchen!! Heja Brynäs!!
Efter matchen är det middag i Oppala! :)


Torsdag

Veckan går i rasande fart när man har 1000 saker att hinna med på jobbet! ;) Men ikväll tar jag lite ledigt från allt som har med planering, utvecklingssamtal o dyl att göra och går till Sofie på Blingo party! Barnkläder i fokus men kanske nått fint åt den blivande mamman? ;)
Puss ♥

Magbild & Yoga


Tog en magbild igår på väg ut till Valbo på årets första grillning! :)


v. 26 (25+5)

Magen växer fort nu! Träningen har jag lagt på hyllan ett tag. Gymmade fram till jag blev sjuk men har inte kommit igång igen. Känner mig inte så jättesmidig ;). Får räcka med promenader, men kan inte gå fort heller för då gör magen ont, det stramar och känns som håll, men jag har gått varje dag den här veckan i min egen takt. :) Har (efter Sofietips) anmält mig till yoga för gravida på Gävle yogaskola som börjar sista mars. Så det känns som promenader, yoga och kanske lite simning får bli min träning tills vidare! :)

Ikväll ska vi på 30 års fest! En överraskningsfest och jag känner inte en enda lite kotte! ;) Men det ska bli kul!! :)

 

 


Vår??!!

Här sitter jag, på altanen med en latte, nationella prov och IPad. Förstår knappt att det är sant? Spelar vädergudarna oss ett spratt? Snart blir det fram med grillen för årets första grillning! :) Imorse bjöd Sofie på en supegod frukost i deras FINA hus! :) Hon hade fixat gott nybakt bröd! Vardagslyx! Nu ska jag njuta av solen innan dammsugaren åker fram för lite helgstädning! Joel är också ledig imorgon så vi startar helgen redan idag. :)


RSS 2.0