Bildregn...

Midsommarfirandet fortsatte uppe i Högbacka. :-)

Startade med femkamp

Fina badplatsen!

Kvällsdopp för vissa

Dagarna har spenderats vid poolen hos mamma och pappa och med Malin i Forsby. Sköna, lata dagar! Igår var jag barnvakt till 5 månader gamla Caspian. Gullunge! ♥ Han var så snäll! Men imorgon ska vädret bli sämre så då ska jag städa, det rullar dammråttor hemma hos oss. ;-)

Nu ska jag ta bussen ner på stan, möta upp Pernilla H och ta några glas vin. Härliga sommarkvällar!

 

 


Midsommarhelg!

TACK alla som var med och gjorde denna midsommar till en GRYM dag och natt!! ♥VolleybollVinnarlaget på brännboll! :-)En bildbomb!
En del bilder är lite för privata för att hamna här. ;-)


På midsommardagen åkte vi till Högbacka. (Bilder kommer!) Vilket underbart semesterväder vi har fått! Idag har jag njutit vid mamma och pappas pool och kan nog tänka mig att det blir likadant imorgon. Vill fylla mina sommarlovsdagar med sol, bad, vänner & familj. En sommar utan måsten...


Torrevieja juni 2011


Vi har haft en superskön semestervecka i Torrevieja! Jättemysig lägenhet vi lånade (tack K & B för den gulliga bröllopspresenten!!), resan kunde inte bli mycket bättre. Fina stränder, varmt i poolen, trevligt sällskap och god mat (för det mesta).

Här kommer en bildbomb!


Poolen. Jag knäpper kortet från "vår" altan, så det var riktigt nära!
Fina pappa & mamma


God hemlagad greksallad!


Stranden La Zenia
Riktigt turkost vatten!


Levde på tonfisksallad! :-) Så gott!


Vi ♥
+ pappa... ;-)


Lilla marknaden inne i stan


Glass! Åt den bara en gång tyvärr! Såå god!


Fina strandpromenaden inne i Torrevieja. Där inne åt vi några gånger.Då var den resan slut och vi laddar för en Uuunderbar sommar! Först ur är midsommarfest på fredag! Passade på att handla idag för imorgon ska jag laga köttbullar och västerbottenmuffins. :-) På fredag kommer 16 glada hit på fest!


6 juni 2011

Nationaldagen firades på kvällningen i Valbo med sol, grillning och en walk med syster. Mamma kom hem från Italien idag så vi lagade mat tillsammans. Tidigare idag har vi fixat hemma med lite allt möjligt. Tvätt och rabatter bland annat. ;-)

God grillad mat!

 


Min goda grilltallrik. :-)


Mamma och pappa har så fint på altanen! Sköna däckstolar...och bastun som är skön kalla kvällar...Tänk... på onsdag är det skolavslutning så imorgon bjuder jag barnen i klassen på Piggelin! Vi ska ha en riktigt härlig dag tillsammans för sedan ses vi inte på 10 veckor! Vart tar tiden vägen!?


Ullared & Annika Sjöö

Har haft en mysig minisemester i Ullared med vännerna! Vi åkte ner i torsdags och kom hem igår. Hade bokat en supermysig stuga vid en pytteliten sjö och vi har haft kanonväder! Inte bara shopping utan solning, grillning och promenader.

Joel är i Sthlm på Summerburst och kommer hem ikväll, så honom får jag sakna ett tag till. ;-)
Imorse gick jag upp tidigt och tog en walk med Mollie. Sen lagade jag kesoplättar, drack kaffe och läste tidningen lääänge. :-)En del har vårt att acceptera att jag kanske inte vill äta en massa socker men jag känner inte att det är mitt problem, däremot kan det kännas dumt att tacka nej när någon ansträngt sig och bakat så visst gör jag undantag och fikar ibland. För självklart tackar jag inte nej till mammas nybakade bullar eller när jobbet bjuder på tårta, om jag verkligen vill äta. ;-)
Säger du ja till sötsaker för att vara snäll? Annika Sjöö har bra tankar kring att äta sötsaker för någon annans skull. Läser hennes blogg till och från, bra blogg med sunda värderingar och lite träningstips.


RSS 2.0