Halloween


Var nyss ute på en kort promenad med Mollie och mötte en hel del utklädda barn! Dom var riktigt läskiga en del och jag hoppas dom inte hittar hit för vi har inte en enda liten godisbit hemma. =)

Idag åkte vi till Högbacka på lite mat hos Joels föräldrar. Vi fick lammstek. Jag passade på att knäppa lite höstbilder. Håller på att lära mig knäppa manuellt. Har glömt så mycket sedan skolan!

 







Helgen har gått fort som vanligt! I fredags åt Frida och Robban tacos här och sen var jag och ♥ på bio. Igår var jag på Olles med Jana, vi kikade på hockey och åt lite mat. 

Syster Yster och jag har en liten utmaning på G! Vi skippar allt som har med fika, godis, popcorn, chips och andra sötsaker fram till jul. Dock får vi välja en dag i veckan att äta något lite extra på. Hela veckan har gått jättebra för mig. =) Åt en liten godispåse i fredags och var nöjd med det! =)  Good!

I veckan jobbar jag två dagar sedan är det höstlov! Wonderful! =)


Härlig lördagkväll!

Kvällen var lyckad! All kom utklädda till Vilda Västern (mest Cowboys) vilket var kul!


Min man Zorro!




Syrran och bar- Kajsa visar lite LineDance!


50- åringen!


Kusin- vitamin!











En kul kväll! Har massor med bilder på kameran men nu ska jag sova! Klockan ringer 5.45 imorgon bitti! Ska hinna med en hundwalk innan jobbet. Åh vad härligt det ska bli att kliva upp när andra snusar bredvid en. Mmm... ;)

 


Pappa 50 år!


Ikväll är det dags för pappas 50 års fest! Weeii! Det är tema Vilda Västern och igår pyntade vi lokalen. Det blev grymt bra med höbalar och sadlar, m.m. Lägger upp bilder på alla fina utklädda någon dag. =)

Innan alla festligheter ska jag gå och träna med Sara. Det är Step/ Styrka idag! Det har blivit dåligt med träning i veckan, hunnit med boxing med Frida och ett annat Step/Styrka- pass. Vill träna mer men det är långa dagar på jobbet nu så det känns inte kul att åka bort när man kommer hem efter sex- sju tiden på kvällen. Men det blir bättre snart! =)


psst...

... 3 månader var det visst! Haha!

Denna dagen har spenderats på akuten! Joel skulle ut och åka cross vid elva. Halv ett ringer telefonen. Det är J och han har kört in i ett träd och brutit handen säger han. Jag slänger mig i bilen och hämtade honom. Det var rejält svullet och hela handen var vriden. Vi hämtade upp Joels syster Sara (jobbar på akuten) och åkte in till sjukan. Där blev det röntgen och visst, det var brutet. Helt av. Det blev gipsning (?) och röntgen igen. Men det måste opereras så nu blir det operation till veckan förhoppningsvis. Gotland- tävlingen är bara att stryka. Tycker riktigt synd om min man idag! Han som tränat så länge inför detta!




2 måndader sedan...


Nu är det 2 månader sedan DU blev min man. ♥



Du betyder ALLT för mig!




♥ VI ♥



Pigg & kry


Äntligen frisk! Eller "rosslar" och hostar fortfarande men mår inte pyton längre. Skönt! Idag har jag jobbat och det var kul! Har saknat jobbet! Nu blir det en walk runt "byn" sedan hockey- kväll.

Imorgon åker vi till Stockholm och Carro. Det blir shopping och en massa mys med bästa tjejerna! ♥




Lill- lördag


Lill- lördag och halva veckan har passerat. Jag har legat på samma plats nästan hela veckan förutom några korta vändor med Mollie. Uttråkad är förnamnet! Imorgon går jag tillbaka till jobbet. Det får bära eller brista.  Har hunnit med att se en grymt bra film, Remember me, se den!

Har plockat och städat lite hemma, rensat i tvättstugan och bäddat rent i sängen. Nu ska jag göra en kopp kaffe och läsa lite i boken...
 

Have a nice day!


Tisdag


Har köpt Sinova Forte, ett naturläkemedel som ska hjälpa till att få bort slem i bihålorna. Det är där jag har mest ont. Febern är i stort sett borta. Huvudet håller på att sprängas. Blir matt av en kort vända med Mollie. Men annars kanske det är på bättringsvägen.

I helgen ska vi till Carro i Sthlm. Hoppas jag är helt pigg och kan följa med!

Vilket tråkigt inlägg! Haha!


Kommer lite bilder istället. Det gillar ni? =)


Joel tog ton på bröllopet! Sommartider var det...


Bröllopsdans ♥


Mina fina flickor ♥




Fina syster! ♥


Akrobat till man?!


Joel leker av sig...


Det var lite bilder från Camilla och Lindas kameror. =)






@ home


Är hemma idag. Blev såklart sjuk efter helgens fest... :( Har feber och är tokförkyld! Usch! Ligger nedbäddad i soffan och kikar på Efter Tio med Malou. Har laddat upp med näsdukar, té, nässpray och massa tidningar.

Tänkte bjuda på lite bilder jag tagit som jag inte haft tid att ladda upp.


Tavelväggen i sovrummet med bilder från bröllopet




Sovrummet... blunda för att inte listerna har kommit upp runt fönstren.




Lilla kontoret på övervåningen som sakta och säkert börjar bli klart.
Vill ha en mysig fotölj i hörnet där hyllan står.




Jag målade ett bord i lördags. Visar sen vad det är tänkt till...




Våra vänner N & Ps urgulliga hundvalp! Sööötis! ♥


Nu ska jag återgå till tv:n.


fredagsmys


Äntligen fredagsmys! Nu blir det lite matlagning och mys framför tv:n. Måste vila så jag blir frisk till imorgon! Vill inte missa reunion såklart ;) Det var 10 år sedan vi gick ut nian och imorgon är det dags för fest! Kul!

Puss!


RSS 2.0