Happy New Year!

Hoppas ni hade en underbar nyårsafton igår! Vi hade mysigt och trevligt! Vi åt hummer på bästa restaurangen (enligt oss) i Mui Ne. Gott! Sedan åkte vi till hotellet, skypade med la familia ♥. Vid elva var det dags för lite firande med resten av hotellgästerna. Vi bjöds på skumpa, tårta och lite plockmat. Det blev en riktig fest! Servitörerna dansade, det spelades house (Carro, du skulle gillat det ;)), och några ryska damer i minitomte- outfits våldgästade hotellet. En lite annorlunda nyårsafton. ;)

Idag var det dags att åka vidare mot HCMC. Vi åkte buss. Dom kör som idioter här. Riktiga idioter! Bussen låg i en fil när det plötsligt kommer en annan buss som "prejade" oss av vägen. Vår busschafför tutade, bromsade och hojtade! Nu gick det bra, bussen fick backspegeln krossad och lite repor. Chafförerna slogs nästan, chaffören till den andra bussen stod och sparkade på vår buss! Vems felet var har jag ingen aning om. Inte dom heller tror jag. Men nu är vi framme i ett galet HCMC! Det är världens fest här och hur mycket folk som helst! Joel har varit gullig och bjudit mig på lyxhotellet REX. Vi bor 5- stjärnigt med en pool på taket. Imorgon ska vi bada lite, besöka krigsmuseet och SHOPPA! :)

I love this city! ♥


PS. Vi kom fram vid åtta tiden och ville äta nått västerlänskt (börjar tröttna lite på skaldjur, nudlar och ris, äter inget annat nu). Läste i Lonely Planet om en restaurang som skulle ha de bästa burgarna så vi traskade dit. OH my god! Vilka burgare. Joel var helt lyrisk! Dom var jättegoda. Ni som åker hit. Ta en tur till Mogamboo i District 1. Jättetrevlig personal också!



Nu ska vi väl sova. Klockan är 23 här. Puss och godnatt!


Kommentarer
Postat av: systrarna Låång

Låter som en mardrömsresa så skönt att ni är framme helskinnade. Här pågick festen till efter 4. Vi sov till kl 13 och Petra och Nilla har ännu inte kommit hem!!!! Mysig dag!! Petra undrar om ni skulle vilja titta på en ny klocka åt henne, hennes partade hon sönder igår. Hon betalar den gärna själv. Om ni hittar ngn som liknar din fina, Sandra!!!Skulle hon bli glad.

Nu är det inte långt kvar tills vi ses!!!

Kram

2011-01-01 @ 21:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0