Pics

Visar lite bilder från vårt hotell.









Idag har vi haft en skön dag i solen! Jag började dagen med en kort joggingtur. Säga vad man vill om träning under semestern men det är faktiskt ganska skönt att röra lite på sig mellan alla goda shakes och mat. ;) Joel är av helt annan åsikt. Har man semester ska man slappa. Så honom får jag inte med mig på någon joggingtur men vi tog nyss en slapp- promenad på stranden. Alltid nått.



Här kommer lite bilder från igår kväll.







Ibland är världen bra liten. Idag vid poolen började vi prata med en svensk familj. Jag frågade var dom bodde, gissa svaret? Joo, dom bodde i Gävle, eller faktiskt Valbo! Haha! Vilket sammanträffande. Dom hade varit här en vecka och tyckte det var jättebra.

Nu sitter vi på balkongen och slappar. Vi har utsikt mot poolen så det är mysigt!


Hoppas ni inte snöar inne.

Puss


Carro:
Det är lite tråkigt att inte vara med! Ni får ha så roligt så får vi alla smaskiga detaljer när vi kommer hem. ;) Saknar dig! Puss

Kommentarer
Postat av: Malin, Sara, Carro

Hej gumman!

Nu har vi landat i Sälen efter en lång dag. Vilka härliga kort du tar, och vad fin du var på bilden :) Vi saknar dig, vi måste styra ihop en tjejkväll när du kommer hem igen! Love you, pusspuss! / De tre musketörerna (utan Dartanjang)

2010-12-26 @ 17:27:45
Postat av: syster sara

Vi snöar nästan inne, skulle till Högbacka och äta men de utfärdat en klass 2 varning på vädret idag, så vi vågade inte ge oss iväg, så det blev mat, rester hos Nilla istället. Men det är underbart vackert ute, riktigt vinterlandskap och idag har det varit bara runt 0 grader nu ikväll -4, helt OK. Som vanligt ser det jättemysigt ut hos er, roligt att se bilder på er, ni är jättefina. Nu har vi en vecka på oss att tömma det som är kvar av Hille, nästa måndag lämnas nyckeln över, ska bli skönt!!!

Ha det så jättebra, bada och sola mycket, ta hand om varandra. Kram

2010-12-26 @ 20:22:07
Postat av: sandra

Bruna och fina ni blitt ;) de börjar bli varmare här också! hela -5!!! eller säger man mindre kallt ;) Ha de bäst!

2010-12-27 @ 10:46:15
URL: http://sandraelisabethmadeleine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0