Mui Ne

Hoppas ni hade en bra julafton igår. :)
Vi hade det trevligt och åt god fisk.


En liten färggrann (?) gran.


I morse åkte vi vidare! Nu är vi i Mui Ne efter en resa som innehöll både flyg och taxi (+ en punktering). Taxichaffören stannade på ett matställe som inte liknade nått vi sett förrut. Det fanns fruktstånd. Mat. Vietnamesiska delikatesser, typ torkat kött, osv. Vi åt nudelsoppa som jag tror det var rått kött i! UHH! Vi skippade köttet och åt endast nudlar. Dom var goda i alla fall.

Här har vi riktigt sköna sängar och kuddar jämfört med förra stället. Kommer sova som en prinsessa i natt. (Det finns till och med RIKTIGT kingsize täcke jämfört med lakanen som vi är vana vid). Vi har en pool och poolbar. På Phu Quoc var det ganska lugnt och fanns inget direkt att göra på kvällarna men här finns en hel del affärer att gå och strosa i. Om det är nått av värde vet jag inte än. Hittade en Rip Curl affär med mycket fina kläder till halva priset jämfört med hemma. :) (Dock inte superbilligt eftersom det var äkta vara)

Vi bor en bit utanför centrum (6 km), det är lite synd, så vi tog bussen in nu på kvällen. Det gick på 7000 Dong, ca 2 kr. Inte så dyrt va? Det är lite billigare här verkar det som. Vi åt vårrullar till förrätt, två varmrätter, två mojito (dom var goooda Sara B :) ) och vatten för 50 kr!

Det är ganska mycket turister här, inte alls lika inhemskt som Phu Quoc. Vi ser inte lika mycket av Vietnamesernas vardag här. Men det är spännande med ett nytt ställe att utforska. :)


Puss och godnatt!



PS. Jättebra internet- uppkoppling på rummet så vill ni Skypa funkar det kanon! :)


Kommentarer
Postat av: Carro

God fortsättning till er! Hoppas ni har den underbar resa och att ni njuter. Här är det snökaos. Imorn åker vi till sälen, synd att ni inte är med. Kommer sakna er! Vi ses när ni kommer hem? Pusspuss

2010-12-25 @ 18:50:36
Postat av: Pernilla

Åh vad vi är avundsjuka på er, här är vi insnöade, skulle åkt till Högbacka och ätit kalkon idag men de avråder att köra bil så vi blir hemma, det snöar och blåser och skall hålla på ett dygn, nu ska jag och barnen ut o skotta, annars är allt bra, vi får mysa framför tv:n ikväll istället. Puss o kram

2010-12-26 @ 11:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0