Air China

Flyg aldrig med Air China! När vi skulle hit ändrade dom flygtiderna, eller datumen, och vi fick åka två dagar tidigare. Nu har vi fått ett mejl att vårt flyg är inställt från Peking till Sverige!! Jag bryter ihop! Varför?


Vi fick tre alternativ:

◊Flyga till Peking som planerat men vänta på flygplatsen i 10 timmar innan planet till Sveige ska gå. En flygtid på 26 timmar!

◊Flyga som planerat till Peking men därifrån till Frankfurt och sedan till Sverige. Vi skulle då komma till Sverige 12 timmar senare än planerat.

◊Full återbetalning för hela resan.

Vi har kikat på andra flyg nu och ingen passar eller så är dom jättedyra! Kan det verkligen vara så att vi kan få HELA flygresan återbetald? 20 000 kr?

Vi är ganska förbannade på Air China för tillfället!

Imorgon ska vi ringa Flygvaruhuset och fråga vad som gäller med full återbetalning. Hur mycket pengar det rör sig om. I så fall bokar vi plan med Qatar den 4 januari och kommer hem en dag tidigare, det var billigast och det flygbolaget är bra. Vi orkar inte med en till flygresa på 26 timmar!

 


Kommentarer
Postat av: Petra

:((( så tråkigt för er, en massa strul,inte kul. Hoppas att det stämmer med full återbetalning, låter ju isf bra, så ni kan ordna annat flyg. Ni verkar ju bara ha det canon, vilka bilder.

Själv kom jag idag hem från Högbacka efter att vi varit insnöad i 1 dag, helt otroligt med snö.. men så vackert är det här me :))I dag varit på julrean... Sandra inte mycket du missar där. Ha det och passa på att njuta och låt inte "problemen" ta ner er upplevelse... Stor kram

2010-12-27 @ 21:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0