2 dagar kvar...

Vi har varit här på Phu Quoc i fem dagar nu! Två ynkliga dagar kvar. Tiden har gått rasande fort! Hoppas inte nästa vecka går riktigt lika fort.

Igår hyrde vi moppe igen för ca 25 kronor. :)

Vi skulle åka till en strand som BBC utsett till en av världens vackraste gömda stränder 2008. Stranden var vacker. BBC hade rätt. Km efter km sandstrand och vi var de enda där. Happy!!





Vägen dit var inte den bästa. En skumpig grusväg. Jag kände inte min rumpa när vi var framme! :) Vi åkte genom en liten by. Helt omöjligt för bilar att ta sig fram här. Endast mopeder.



Det är så mysigt med alla små floder som rinner genom landet.



Efter lite sol och bad på den öde stranden åkte vi vidare hemåt. Vi stannade på en restaurang och åt mat. Fried rice with seafood och öl för Joel. Jag tog nudlar med seafood. Vi drack kaffe efter maten och notan slutade på ynka 50 kr. Jättegod mat på en jättefin restaurang som såg helt nyöppnad ut. Bredvid höll de på att bygga världens hotellkomplex.



Här är utsikten från restaurangen. Det gick båtturer dit för gäster som ville äta.



Igår kväll åt vi mat på Le Bistrol. En fransk- vietnamesisk restaurang. Lite solbrända börjar vi bli. :)

Ofta är det molnigt här på morgonen för att sedan spricka upp. Eller tvärtom. Men för det mesta är det skönt när solen går i moln för det är otroligt varmt! Kanske 30 grader varje dag. Om inte mer!

Nu är ni lite uppdaterade. Vi har förstått att det pågår julstress hemma. ;) Den saknar vi inte! Vi har ingen julstämning alls, kanske infinner den sig imorgon? Förutom att det överallt finns julgranar och hemsk julbelysning som vietnameserna tror vi västerlänningar uppskattar. :)

Men ta det lugnt i stressen och njut av JUL! Tänk en  smula på oss imorgon. ;) Vi kanske kan skypa? Vi är i alla fall beredda med datorn.

Puss på er!


Kommentarer
Postat av: Anneli

Kära Ni!! Sitter på jobbet och kollar era bilder och kan bara konstatera att ni har det UNDERBART där ni är:)Julklapparna är inslagna och vi far till Högbacka när jag slutar, vi hoppas att vi kan skypa med er via Fridas mobil annars skickar vi ett mms. Saknar er och önskar er en God Jul, massor av kramar Anneli

2010-12-23 @ 09:42:27
Postat av: syster Sara

Kan bara hålla med Annelie, det ser helt underbart ut. Vore kul att Skypa, kanske vid kl. 15? då är alla här. Då är kl.21 hos er tror jag!

Nu håller jullugnet på att infinna sig hos Sara, har precis varit och handlat det sista, i en minst sagt KAOS stad Gävle, helt otroligt, aldrig mer dagen innan jul!!! Nog kommer vi att tänka på er imorgon!!! KramKram - 16.6 grader uppehåll

2010-12-23 @ 15:45:04
Postat av: Pernilla & Petra

Vilken upplevelse, otroligt vackert, ser ut som bilder från en resekatalog. Saknar er i julstöket. Nu har vi systrar varit hos Sara o ätit stuvade makaroner och Edwin har blivit klippt lika Joel, gratis !´Vi hörs på Skype imorgon. (nu är det -19 grader, brrrrrrrr) Puss o Kram

2010-12-23 @ 18:05:45
Postat av: Anna-Karin

Hej!!

Mamma visade mig er fina blogg! Och nu måste jag erkänna att Upplands Väsby lätt skulle kunna bytas mot det paradis ni nu befinner er i!

Och vilka fina bilder!! Jag vill också ha en ny kamera... en julklapp till mig själv kanske?



Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt år!



Kram från Anna-Karin, Staffan, Alva & Nellie

2010-12-23 @ 18:19:00
URL: http://julieanna.bloggplatsen.se
Postat av: Sara & Erik

Önskar er en riktigt god jul! Jätteroligt att få följa er på resan och se hur underbart ni har det. Här hemma vräker snön ner och det är en aningen för många minusgrader, men ändå sådär julmysigt :) Många julkramar Sara och Erik

2010-12-24 @ 12:38:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0