Den sista maj

Nu är det inte många dagar kvar till den stora dagen!! Imorgon jobbar jag sista dagen på jobbet! Har bakat bullar att bjuda barnen på :) så vi ska ha saft och bullmys! :) Det känns väldigt overkligt att det kan sätta igång när som helst! Har haft lite kraftigare sammandragningar nu i två dagar men det är inget regelbundet så det är bara att vänta och se!! :)


Onsdag


Slappar i soffan, äter choklad och kikar på Bygglov. :) 

I måndags gick vi in i vecka 38, vilket känns helt ofattbart! Snart får vi äntligen träffa vårt hjärta! ♥ Undrar så vem du är och längtar enormt efter dig ♥ Nio månaders väntan och längtan som snart är över... ♥♥♥ Känslorna "Is all over the place" som Prins Daniel så fint skulle ha sagt. Det är en riktig känslostorm att vara gravid just nu och samtidigt vill jag njuta riktigt av den sista tiden för konstigt nog så tror jag att jag kommer sakna magen... ;)
Nu jobbar jag en vecka till, till den 1 juni sen går jag på föräldraledighet! :) Så underbart!!

Nu ska jag kika på Greys Anatomy och äta lite mer choklad... gäller ju att passa på ;)Söndag morgon!

Lagade amerikanska pannkakor till maken imorse! Så goda med drottningsylt, grädde och banan! :)
-
Igår kämpade jag i trädgården nästan hela dagen. Idag känns det i benen och ryggen så jag hoppas på sol idag, då ska jag bara njuta i solstolen!! :)
-


Babyshower


Igår överraskade mina fina vänner, syster och kusiner mig med en babyshower! :) Dom hade fixat så fint med snittar, tårta, lekar/tävlingar och annat mys!! ♥ Ni är bäst ♥ ... Det var en helmysig kväll som gick alldeles för fort!

Målning av bodysar! :)Fina blöjtårtan! :)

♥ Tack för en mysig, rolig och härlig kväll!! ♥
Precis vad jag behövde... ♥Möhippa!


I lördags hade vi möhippa för Belinda som gifter sig 14 juli!! :)
Det var en jättelyckad dag! ♥ En kille på MC hämtade henne tidigt på morgonen. Hon blev skjussad till flygplatsen i Rörberg där hon skulle flyga segelflyg! :) Efter det var det brunch på Gävle Brygga, bus på stan, inköp av klänning, inspelning av en egen låt, middag hos mig i Hille och slutligen blev det krogen för alla brudar! (Dock inte för mig och Karro som är gravida). En riktigt härlig dag!!


"Heja Mig... Snart gift med en musiker"

Tack för en grym dag! :)


Mage vecka 35

Nu är det inte långt kvar!  Vi har hämtat barnvagn, vaggan och köpt det mesta. :) Magen har vuxit enormt sista två veckorna och det känns att barnet är mycket större! :) Längtar sjukt mycket! Är så nyfiken på vem som gömmer sig därinne...?


Kalasdag:)

Idag blir det kalas för Edwin som fyller 9 år! :) Har haft lite besök av mamma, mormor och morfar och nu vilar jag på soffan. Det känns att jag behöver vila mer nu och på eftermiddagarna efter jobbet är jag helt slut! Nu är det inte så många veckor kvar! Vi har gått 35 veckor nu så det är 5 veckor kvar... :) Underbart! Det är dåligt med prommisar just nu ;) Kommer jag ut så går det i snigelfart... Får ta igen det i sommar!! :)
Nu ska jag hoppa n i duschen och fixa mig inför kvällen. :)

1 maj

Valborg firade vi med vänner hemma hos oss! En väldigt trevlig kväll med perfekt sällskap och grillat! :) Efter maten tog vi en promenad ner till kasen som nästan brunnit ut. När alla åkte hem i ett-tiden var jag bra trött! ;) Det tar på krafterna att vara gravid... <3 Jag ska försöka njuta av den sista tiden med magen för om inte alltför länge har vi en liten att ägna oss åt...<3
-
Idag har vi varit i Valbo hela dagen. Mamma och jag sydde klart båtdynorna så nu är dom vita och mycket finare! :)
-
Har ni testat frametastic? Do it :)


RSS 2.0