TGIF!!!

Härligt med fredag!

Härligt att jag gick upp 05:45 och tog en springtur!

Härligt med en nästan oplanerad helg!

Nu jobb!


Blogg från nya blogg.se appen!

Provar att blogga från nya appen! :-)


Tog mig ut på en 4 km jogg imorse! Mörker, lugna gator, P3 i öronen gjorde min löprunda UNDERBAR! Skojar inte! ;-) Tänkte ta mig ut på fredag morgon med. Ni som är skeptiska borde prova!

Nu snart ska jag ta en prommis med Sofie! Vi bor ju nästan grannar. Hoppas hundarna kommer överens bara! :-)


Kanske en dålig ovana att blogga från mobi...

Kanske en dålig ovana att blogga från mobilen men det är enkelt! :-) Blev faktiskt pigg och glad efter lite träning! Så bra då! Lagade wokad kyckling med röd curry och sedan tog vi en sväng till Björke för att hälsa på i Niklas nya hus! Nu blir det tidig kväller för jag har stora planer på att springa imorgon bitti! Kaffet är laddat och kläderna framlagda så det finns inga dåliga ursäkter! Vet dock att motivationen inte är lika stark 05:40 imorgon!! Men genom att skriva det här så är jag tvungen ;-) pepp! Pepp!


Nu blir det militärträning på Gävle Strand...

Nu blir det militärträning på Gävle Strand! Så trött, vissen och helt slut i huvudet! Återkommer med rapport om jag blev pigg och fräsch! :-) Två dagar utan onödigt socker nu! (Pst... Fuskade med 2 pepparkakor idag) Måste få bort sötsuget som härjar och pockar på min uppmärksamhet! Sött någon gång per vecka räcker..! Punkt!


Den här jackan från Bondelid (till superpr...

img_1401 (MMS)

Den här jackan från Bondelid (till superpris) har jag klickat hem! Hoppas den sitter bra! (tack för tipset Pernilla!) :-)


Lunch och fika på stan med Pernilla! Det g...

img_8007 (MMS)

Lunch och fika på stan med Pernilla! Det gillas! :)


Tar en rask promenad på lunchen i solen! S...

img_5269 (MMS)

Tar en rask promenad på lunchen i solen! Snart jobb några timmar till. Joel tar upp båten idag så ikväll är vi bjudna på mat hos Pernilla med familj! Mys! Vad skulle vi göra utan vår underbara familjer?


Onsdag

Blev aldrig sjuk! Har känt mig trött och vissen men jobbat som vanligt. Så skönt! :-)

Känner att jobbet tar mycket energi just nu. Behöver tanka massor med bra energi för att orka. Ikväll frågade Malin om jag ville med på hockey men kände inte för att sitta i en stimmig arena efter en ovanligt stimmig dag på jobbet. Så jag ville bara stanna hemma. Bjöd hit syrran i stället. Vi tar en långpromenad och fikar sedan på kvargglass. :-) Hoppas hon gillar den! Vill ni ha recept?

Drömmer tillbaka till sommarens mysiga stunder...

 

Nu kom Frida! Powerwalk!


Ligger i sängen, har nyss tagit ett varmt ...

Ligger i sängen, har nyss tagit ett varmt bad eftersom jag varit så frusen. Kroppen värker som om jag har feber, mår inte alls bra!! Vill verkligen inte bli sjuk... men det känns precis som det kommer krypande. Tog en Ipren eftersom vi ska ut och äta med hela släkten på Mezopotamya och fira mormor som blir 69 imorgon! Så! Bara piggna till!


Just ja!

Titta på "Landet Brunsås" på Svt1 tisdagar 21.00! Har ni missat det finns det på Svtplay!


Månd..? Nej! Tisdag!

Dagarna går försvinnande fort! Idag var det militär träning igen! Sjukt kul! :-) Har även kommit igång och gymmat med Pernilla. Hoppas vi får till några gånger i veckan! Tycker det är grymt kul att träna för tillfället, är inne i ett flyyt! :-) Imorgon blir det skaka rumpan på Zumba!!

Vårt lilla ♥ har skadat tassen och varit till veterinären idag. Hon blev röntgad men dom hittade inget så nu äter hon penicillin eftersom det är en inflamation. Stackars "Mollan"!

På torsdag kväll är jag bjuden på middag hos Maria C. Hur längesen var det vi sågs? oJ! Ska bli så trevligt!

 

Military training


Idag efter jobbet drog jag och syrran iväg på Military training på Gävle strand. Vi höll till i ett stort garage och det var hinderbanor, styka i par och massa kondition. Ett tufft och ganska jobbigt pass! ;-) Det blir garanterat fler gånger! Hoppas på träningsvärk! :-)


Nu frukost! Halv portion gröt med keso, ka...

img_7475 (MMS)

Nu frukost! Halv portion gröt med keso, kanel och äpple! 2 ägg! Gott! :-)


Vilken härlig morgonwalk i lantliga Hille!...

img_4848 (MMS)

Vilken härlig morgonwalk i lantliga Hille! Hade sovmorgon men vaknade tidigt i alla fall, bara att passa på! Efter jobb/kurs blir det flytt för syster och sambo! Härlig torsdag!


RSS 2.0