17 dagar kvar!


Nu har vi firat midsommar och varit iväg till Kreta. Semestern var mysig, vi åt god mat och solade en hel del! Det var avkoppling på högsta nivå! :-)

Midsommarbilder läggs upp imorgon. Promise.

Det är 17 dagar kvar och jag börjar bli riktigt nervös! Det är pirrigt att bara tänka på bröllopet.
Men jag längtar... Älskar Joel så himla mycket och vill inget hellre än att gifta mig med honom. ♥ 

Imorgon ska jag träffa Malin, hoppas hon vill gå på stan för jag vill hämta ringen som är klar hos guldsmeden. :-) Vill också passa på att handla ett läppstift, puder och lite underkläder till "the big day".

Nu ska jag kika på kungabröllopet. =) Godnatt!


See you...


18.30 går planet mot Chania! Jana och jag ska tillbringa en vecka i värmen, det är runt 30 grader där så vi ska nog inte behöva frysa alls. :-D När vi kommer hem är det midsommarfest som gäller, Joel får fixa och greja och jag landar lagom till festligheterna!

Nu ska jag packa ner allt i väskan. Har MASSOR med böcker med så det blir en del läsning. När pappa var här igår och såg min korsordstidning tyckte han att det var pensionärsvarning på mig. ;-P Haha! Jag gillar korsord! Speciellt när man får ligga på stranden och klura lite. ♥

Hoppas ni får lite sol i Sverige också! Puss!

 

 


Möhippa!!


Dagen blev inte alls som planerad igår! :-D

När jag och mamma kom ner på stan gick vi till Muskot och kikade på kläder för att sedan bege oss mot Olssons Tyger för att handla tyget till klänningen. Jag reagerade på att mamma var sen hem till mig, eftersom hon skulle lämna Frida på tåget 9.30 och inte kom till mig föränn 10-tiden ungefär. Det tar inte direkt en halvtimme att åka från stan till Hille. ;) Men det var inte så jag reflekterade över en Hippa!?

När tyget var inhandlat och vi rundade hörnet på Nordea hör jag skrik och tutor. "Är det studenter ute nu?" tänkte jag. Men när jag kommer runt hörnet ser jag ALLA tjejer står och ropar; "Var är bruden?" i fina rosa t-shirts med trycket Sandras Möhippa. Jag börjar skaka och gråta! OMG! Vilken känsla! Alla som samlats för att fira mig. ♥ Jag fick en tiara, en rosa t-shirt med trycket; son to be mrs Låång och en banderoller med Möhippa skrivet i rosa såklart. =)

Vi hade en superBRA dag trots regn! Först åt vi god lunch som tjejerna fixat sedan åkte vi till Måsberget för att köra paintball. Oj vad nervös jag var! Och vad ont det gjorde! Men det var KUL! Jag var utklädd till kanin på banan. =) Efter det åkte vi taxi till Aqua Spa i Hagaström och myste tillsammans i bubbelpoolen, bastun och relaxen. Där fanns kaffe, frukt och annat gott.

Efter några mysiga timmar fick jag ögonbindel för ögonen och vi hoppade in i bilar. När vi åkt en bit stannar bilen och en kille kommer in och hojtar; Bungejumpen (?) är längre fram. Haha! Där kunde ni INTE lura mig. ;)

Vi var på väg hem till mamma som lagat jättegod mat. Och resten av kvällen var super! Vi var på barrunda och jag hade lite uppdrag att göra. Men det var mest snälla saker. =)

Orkar inte skriva mer nu, bakar bullar samtidigt så nu ska de gräddas. =)

Jag hade en SUPERBRA dag! Tack snälla ni som fixat och ordnat, vilket jobb ni gjort! Malin, Sara och Frida. Ni är underbara! Älskar er!

34 dagar kvar...


Vi har fixat lite grejer i veckan. Jag har varit på konsultation hos Sofie om hår och smink. Hon är så gullig och hjälpsam så det kommer bli super! Glömde fråga om hon använder vattenfast mascara? Jag som grinade på skolavslutningen kommer storgrina på bröllopet, av lycka såklart.

I torsdags var jag och Joel på stan och köpte kostym till honom, en skitsnygg J.Lindeberg. Han blir så fin! ♥
Sen var vi till floristen och beställde brudbukett och tärnbuketter. Hon var supertrevlig så det kändes jättebra! Nu ska vi ta en fundering hur vi ska ha dukningen. Jag vill ha en romantisk, stilren och enkel dukning. Har en liten bild i mitt huvud. Joel låter mig bestämma det helt själv, just i det här fallet vore det bra om någon kom och talade om hur vi ska göra. =)

Ännu mer bröllop... Nu ska jag och mamma på stan och köpa lite tyg till min klänning och kika på en klänning till henne. Det ska bli mysigt, även om regnet häller ner.


Vi på Samos sommaren 2008

 


"Mucho"

Nu är det mycket igen ;) ... därav den tysta bloggen.
Ikväll ska vi ut och äta med jobbet på "Kalles", det ska bli grymt trevligt!

Idag var det skolavslutning och barnen var såå fina och jag fick fina presenter! Det känns konstigt att inte träffa dem på 8 veckor! Men förhoppningsvis så ses vi till hösten igen.


Här kommer ett potpurri (?) från helgen som var...


Edwin och Kevin vilar i gräset och Anders och Sara.
Söta Melwin och Wilma.




De små söta aporna ville inte låta oss vara och gillade verkligen Kevin!



Vi hade en mysig helg som jag kommer minnas länge. ♥

 

 


Nationaldag!


Vi har haft en UNDERBAR helg på Kolmården! Melwin är en helt otrolig unge att ha med sig! Han är så snäll och gó och finner sig i det mesta. En så snäll unge vill jag oxå ha! =) Det känns lite tomt här hemma nu, från att ha varit elva personer i två dagar till bara Joel och jag. Jag gillar ju full fart och mycket folk. =)

Lägger in lite bilder imorgon.

RSS 2.0