Fredag!

TGIF trots en kort vecka på jobbet!

Har nyss intagit en kaffe framför datorn. Nu blir det en springtur "runt" Hillesjön på 5 km sedan är vi bjudna till Oppala på middag! :)

Imorgon blir det också Oppala för att fira sista april. Har inte april månad gått väldigt fort? Snart är det maj! Galet!?

 




Mattips!


Några som ville ha lite tips på mat i bloggen så här kommer några av mina favoriter. :)


Igår lagade jag en wrap från den här tjejens blogg. Enkelt och gott.



2 ägg
En skvätt grädde
1 msk fiberhusk

Stek på medelvärme på båda sidor. Blir som en pannkaka.



Lägg på fyllning som du gillar. Jag rensade kylen och lade på keso 4%, skinka och sallad. Kan tänka mig att brie och salami är gott, även lax med färskost. Mums!



Rulla ihop. Perfekt till picknick!


Idag lagade jag tacofärs med avokado, sallad och creme fraice. Jag vill att middagarna ska gå snabbt eftersom jag ofta tränar direkt efter jobbet. J brukar laga mat då men nu jobbar han kväll.



Tog en springtur efter jobbet idag, om två veckor är det dags för Vårruset med jobbet och jag har inte sprungit mycket alls. Det gick helt OK, 5 km på 30 minuter. Vill gärna springa vårruset på 25 minuter, får se om jag lyckas. Har en rolig APP i telefonen nu som mäter tid, distans och hastighet. Kul!

Hoppas ni provar att laga "wrapen". :)


Bilder

Har haft en mysig, lugn påsk med familjen. ♥








Klockan 8.30 söndag morgon



Frukost på bryggan



Nu längtar jag efter en lika fin sommar! :)


Sol!

Äntligen kikar solen fram och vi kickar igång dagen! Nu ska jag kratta klart i trädgården sedan kommer Malin hit och vi ska ta en långpromenad. :)

Senare åker vi till Högbacka. Ska plocka med mig kameran för många fina bilder! :)

 

Glad Påsk!


Påskägg


Ville ge Joel ett påskägg så jag köpte lite godis, skrev små kärlekshälsningar på små lappar och la i påskägget. Hoppas han blir glad! (smakade några bitar, men det vet han inte ;) )


Ger ni små påskpresenter?


Älska våren!

Den kommer varje år och är så underbar! Allt ligger framför en, hela sommaren att längta och se fram emot... ledighet, grillningar, fester, sol och bad... underbara årstid!

Jag bara njuter av att vara ledig. Pysslar i trädgården, krattar och solar. Igår kom mamma, pappa, Elise och Elsa och grillade med oss. Även syster med pojkvän cyklade ut till oss i Hille. Älskar att ha huset fullt med folk. ♥

Idag blir det besiktning av bil, nagelfix, kanske en tur till Valbo och träning.


Usch!

"Fuskade" igår och åt en glass på Mc´Donals, idag blev det lite soppa med pasta och 2 pannkakor till lunch och min mage är nu uppsvälld och jag har ONT! Aj! Det är inte värt det... alls! Har inte haft ont på 8 veckor nu. Om jag någon gång ibland "fuskar" och äter lite kolisar så märks det inte så mycket men när det blir ett mönster av det märker min mage det direkt. Det är inte kul att vara så känslig.

Idag tog jag en springtur och körde lite styrka hemma. Har passat på att kratta lite på tomten och hälsat på hos vänner som flyttar in i sitt nybygge imorgon! Lycka för dom! :)

Imorgon blir det fika och bio med finaste vännerna! ♥ Har saknat er!

 

 


Tisdag

Hade en helt underbar söndag tillsammans med min man. ♥ Han är världens finaste! Vi åt en mysig middag på Cinque för att fira hans födelsedag.



Är så glad att jag har dig. ♥

Helgen rullade på i ett, vi hade bla. kalas i lördags med familj och vänner.  Nästa vecka har jag påsklov. Underbart! Vi skulle egentligen åkt till fjällen men blir hemma pga. lite oväntade händelser. Har väl ungefär 28 skriftliga omdömen att skriva så sysselsättning finns det. ;P

Nu ska jag kika på Desperate och sen sova, sova, säng!


Långa dagar!

Har nyss kommit hem från jobbet efter en lång dag. Har inte fått i mig en vettig middag men ska ta en walk med Malin nu så tog en avokado med creme fraiche och en fin crisp med pepparlax. Mums! Om någon är det minsta intresserad av hur det går med LCHF så går det super! Nu har jag ätit ganska strikt ("fuskat" med morötter och hårt bröd enstaka tillfällen) och nu är suget efter sött helt borta. :) Är ni sugna att läsa om LCHF så googla och läs MASSOR med bra bloggar. Tex. www.annahallen.se/ , www.finest.se/katrin och www.viktnedgangsomfunkar.se (hon har grymma recept!) Jag tänker inte berätta så mycket om sättet att äta, det finns det andra som gör så bra! Sen är det ju inte helt fel att tappa både kilon och cm! I like it!

Är nån intresserad av lite fler recept så lägger jag gärna in det?

Nu blir det joggingskor på och hunden i koppel!

 


Veckan som varit...

Har inte varit någon höjdarvecka. Den började med ett tråkigt besked som ställde perspektiv på tillvaron! (Det har varit lite för många jobbiga händelser nu...) Har haft en riktig "slapp"vecka efter det. Tagit det lugn efter jobbet med promenader, mys med mannen och fika med Pernilla. Har behövt laddat med energi och nu känns det lite bättre igen.

Igår bjöd vi mamma, pappa, Frida och Robban på trerätters. Lagade tigerräkor till förrätt, laxsida med chevré, philadelphia-täcke och LCHF- chokladmousse till efterrätt. Gott och onyttigt ;)

Idag blir det träning med mamma och ikväll "Halv åtta hos Sara". Kul! Innan dess ska jag hinna med att jobba en sväng. Utvecklingssamtalen kryper närmare för varje dag och nu ska det skrivas skriftliga omdömen!




RSS 2.0