Julen är här?


Det är vitt utomhus. Snöflingorna yr omkring. Kalla nätter. Snart advent. Nu är väl ändå julen nära? Ikväll är det julkonsert på konserthuset som jag ska gå på tillsammans med jobbet. Ännu mer julkänsla. Helst vill jag krypa upp i soffan med varma tofflor, té och myskläder när det är riktigt busväder utomhus. Men det får bli en annan kväll.

 

 


Magkatarr?!


Magen har gjort ont i snart två veckor, en strömmande känsla över hela magen men mest högt upp. Ringde rådgivningen när jag kom hem från jobbet vid fem. Stressar du mycket var frågan? NJA, det är ganska mycket på jobbet, förklarade jag. Det plus annat som jag funderar på just nu har nog gjort sitt till och min mage strejkar för tillfället. Mitt humör är inte på topp utan jag känner mig låg, trött och allmänt grinig när magen bara gör ont hela tiden. :(

Helg och godsaker


I fredags var det middag hos Mattias och Maria. Vi fick god tacogratäng. :)

I lördags var tjejerna här på tjejmys/middag. Jag bjöd på medelhavslasagne, sallad och cheescake. Detta toppades med en hel del vin. ;) En riktigt härlig kväll med massa skvaller och mys! ♥ Jag fick en massa fina presenter eftersom jag fyllde år. Gulliga ni!








Igår
var STORA släktkalaset här hemma. Fullt hus från klockan fyra. Av Joel fick jag en Kitchen Aid. Älska! Har önskat mig en sån men trodde inte jag skulle få en, han är gó min man. ♥

Av släkt och familj fick jag pengar + annat smått. Kommer väl till användning eftersom jag vill ha en ny vinterjacka.



Nu kan jag baka :) Tékakor har Joel önskat. Bara att komma på fika nu!

Tack alla som firat mig i helgen!


Hotell

Nu har vi bokat hotell för de första 3 nätterna i Saigon. :)

Ett enkelt hotell som inte var alltför dyrt. 900 kr för tre nätter. Inte illa va?

Foto av Riverside Hotel Saigon, Ho Chi Minh City

Det ligger precis vid en å. Nära shopping, restauranger och fik. :)



Snö och omdömen


Sitter vid köksbordet och skriver omdömen till eleverna en helt vanlig måndagkväll. Har nu gjort 16 omdömen och har 11 kvar. Bra! :) Har även haft 6 utvecklingssamtal och det är 21 kvar. Om två veckor är jag klar! :)

Jag och ♥ tog en snöig promenad runt Forsby efter jobbet sedan lagade vi stuvade makaroner och köttbullar. Mums! Ett tips! Gör köttbullarna i ugnen, så mycket bättre! Man slipper smör och "stekflottet"!

Snart ska jag krypa upp i soffan och kika på Hollywoodfruar. Har några omdömen kvar att skriva! Happ!

 


Lördag!

Nu blir det Step- pass och sedan Köpis med ♥. Var längesen vi "strosade" på Köpis någon timme en helt vanlig lördag. =) Blommor ska handlas till kalas ikväll. Kanske nå kläder till mig? I hope!

Utmaningen med syster går bra! Peppade till 1000 båda två! =)



"Churtan"

Ikväll blir det middag på Churt Street med mams, paps och syster yster + pojkvänner! ♥ Lovely!

Härliga fredag!


Biotorsdag!


Efter jobbet blev det ett Step- pass och nu har jag ätit middag. Ikväll bjöd jag med mamma på förhandsvisning av Cornelis. Hade turen att få tag på två biljetter. =) Mys med bio!

 SF Bio: Cornelis

J är på kryssning och kommer hem imorgon. Saknar! ♥

Älskar torsdagar! Bästa dagen på hela veckan!


Godmorgon!


Vaknade tidigt imorse och tog en walk med mamma. Nu har vi ätit god helg- frukost med ägg och gott bröd. Det ska bli grymt kul med fest ikväll! Jag ska ladda upp med ansiktsmask och ett långt bad. Härligt lördagsväder ute idag! Man blir ju så HAPPY! :)

Synd att missa hockeyfesten ikväll, det får bli nästa år när inte grabbarna är på Gotland!


Fridaayy!


Jag skulle vakna tidigt och ta en promenad med Mollie innan dagen startade, hade jag tänkt. Vaknade 8.45, för sent för att hinna med en walk och en frukost innan Zumban vid lunchtid. :(

Idag ska jag fixa pass. Tänkte åka till polisen vid halv elva, hoppas det inte är mycket folk där då. Nu är det fem veckor tills vi åker! Vi längtar, drömmer och planerar!



Hit ska vi!

I Helgen blir det mys hos mamma och pappa. Inflyttningsfest hos syster yster och lite jobb. 27 utvecklingssamtal inom de närmaste veckorna så det är lite planerande. :)

♥ åkte till Gotland 6.30 imorse så jag är helt solo i helgen!



En riktig myskväll!


Mina "små" kusiner ska sova här ikväll så nu är det myskväll för hela slanten! Vi har köpt en massa god frukt till fruktsallad och ska poppa lite popcorn (inte för min del Frida ;)). Två filmer är hyrda och ljusen tända! Mys!

Det är så skönt att ha höstlov och ta dagarna som dom kommer. =) Jag njuuuter!


RSS 2.0