Meningsfull dag!

Jag är "implementeringspilot" i arbetet med Lgr 11, som är den nya läroplanen för skolan. Har haft en riktigt meningsfull och intressant dag med de andra piloterna! Nöjd! :-)

Nu ska vi äta mumsiga tacoburgare (utan bröd för min del) sedan blir det återvinningen och kanske pyssel i trädgården. Äter inte strikt LCHF längre, men tänker på att inte äta mycket kolhydrater eftersom det inte gör min mage glad. Så LC- kost skulle jag vilja säga. Low carb. Jag nöjd och magen nöjd. Finemang!

 

 


Tisdag = Träning

Nästan varje tisdag går jag på Step Styrka 75 min. Ikväll är det ett team- pass! Två instruktörer som kör passet tillsammans. Faktiskt riktigt kul så jag längtar till träningen idag! :-) Laddar med en kopp kaffe och lite bloggar.

Kom nyss hem från Oppala, stannade till hos Joels syster efter jobbet och fick lite mat. Dom rustar köket och det kommer att bli så bra! Vitt, lantligt och stooort! Avis på dig Pernilla. ;-)

Dagarna springer fram och snart är det sommarlov! Om två veckor slutar barnen, sedan jobbar jag en vecka efter det innan vi åker till Spanien. Ledig i nio veckor! Vilken känsla... :-)


Farstukvist

Här kommer bilder på farstukvisten!

Det är inte riktigt klart. Stenplattorna ska tas bort och fyllas med grus och sedan ska allt oljas in. :-)

 
Bortglömd?

Bloggen är helt bortglömd för tillfället... vet inte när jag bloggade sist. Lusten och tiden har inte riktigt funnits. Trots det är det en hel del som kikar in varje dag vilket är roligt. :-)

Hade en jättemysig helg. Vi var barnvakt till Melwin, var på Pippi på is. Han älskade det! :-) På söndagen blev vi bjudna på pizza av Malin och Emil. Vi tittade på matchen och fick kika på Emils fina hus!

Kommer lägga ut massa bilder på fina farstukvisten min duktiga man byggt! Så fint! :-)

Imorgon har jag klipptid och Sofie! Underbart! Ska bli så mysigt att ses och prata! :-)


Gotti!

Wow!

Har läst på flera bloggar att det är gott med Kesella och mosade hallon. Skulle tydligen smaka som glass?! Tidigare har jag ätit Kesella Kvarg 1% och den smakar inte gott! Nu idag provade jag med den 10% och mosade hallon. Shit vad gott!
Prova!


Fullt upp!

Nu har det varit fullt upp länge, därav den tysta bloggen. ;)


I morgon är det kalas för Edwin.


Stora killen! ♥ Tänk vad tiden går fort.

Har fuskat med maten i några veckor nu (påsk!) vilket inte varit bra för min mage så nu kör jag hårt på Low Carb igen och har ett sjukt sötsug! Skulle kunna äta godis, kakor, glass... jaa, allt! Vet att det kommer ge med sig om ett tag så det gäller att stå ut under tiden.

Snart kommer Malin hit och vi ska ta en långpromenad! :)


Lugn VILO- dag...

Har en superlugn vilodag idag, inte ens en liten walk är planerad. Det riktigt kryper i kroppen på mig och jag vill bara ge mig iväg på en springtur. Konstigt att man är sugen att träna när man inte ska?!

Den här veckan har det blivit mycket träning! Me like! :)

Slappdagen idag innebar en lång frukost hos syster Sara, fika + middag i Valbo och nu brödbak samtidigt som jag skriver lite omdömen.

 

Hoppas ni hade en fin Valborg... det hade jag. :)

 

 


RSS 2.0