Solbrännan...

Solbrännan känns som ett minne blott. ;( Vi åkte ju från Mui Ne i lördags och sedan dess har det varit molnigt och regnigt här. Vi hade tänkt slappa vid poolen idag men det är inte så roligt när det är helt molnigt! Får helt enkelt hitta på nått annat att syssla med eftersom vi ska checka ut 12 och planet går 21 ikväll.

Igår åt vi middag på en supermysig restaurang! Det är ett hus i tre våningar inredd i lite indisk stil med en massa olika rätter (en del konstigare än andra). Det finns olika kök runt hela restaurangen så man får in maten fort och det var helt fullsatt överallt så vi hade tur som fick bord. :)

Klockan är 9 på morgonen här. Snart blir det en dusch och lite packning. Spännande att se om vi får i allt i ryggsäckarna. Vi köpte en till väska igår så det ska nog gå bra! Dom säljer en hel mängd olika väskor här, ryggsäckar, små resväskor och större resväskor, allt finns!

Nästa gång bloggar jag från Peking! :)


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej på er!

Vad kul det har varit att få "hängt" med på er resa! Jättefina kort Sandra :)

Längtar tills ni kommer hem så att vi kan ses igen. Har saknat dig! ♥

Massor med pussar och kramar

2011-01-05 @ 08:56:50
Postat av: Pernilla

Hoppas hemresan går bra, vi saknar er. I morgon Anders jag och barnen tåg till stockholm och kommer hem på fredag. Vi ska se Karlsson på taket med Markoolio och bo på hotell, riktigt mys ! Vi ses på fredag. Puss o kram

2011-01-05 @ 10:48:46
Postat av: Carro

Hej gumman! Ni verkar ha en underbar resa. Snart kommer du hem. Saknar dig! Kramar

2011-01-05 @ 11:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0