En liten fundering...


Hittade ett inlägg jag fastnade vid på denna tjejens blogg.


En kvinna i dagens samhälle
Vad förväntas av oss?

Snygg ska man vara
Kvinnlig, elegant, sensuell, så där lagom sexig.
Fast inte för snygg- det finns en risk att man blir ett hot mot andra kvinnor då
Och inte för snygg för männen heller för då blir man inte tagen på allvar
Men man får helt klart inte vara ful utan någelunda attraktiv
Koll på mode ska man ha- klä sig smickrande
Dölja, försköna, pusha up, trycka in, jämna ut
Vårdade naglar tack!
Inga kluvna toppar heller!
Och bry sig om kroppen, kosten- äta nyttigt och rätt
Man ska träna- utan träningskort är du nobody
Och så ska man vara så där fint brun, så man ser sund ut, men inte sola solarium såklart
Och gilla heminredning och bry sig om hur de ser ut runt omkring en
Men inga överdrivna manier så inget städberoende tack
Tycka om och resa och se världen!
Och så ska man vilja ha barn för det är ju meningen med livet
Fast den viljan (om man har den) ska man med jämna mellanrum tiga käft om för annars är man inte såå attraktiv på arbetsmarknanden helt plötsligt
Och så ska man ta för sig och inte stå tyst
Men inte vara för gapig- ingen gillar en bitch
Och vad som än händer ska man fortsätta.
Klara allt
Balansera allt

Är det vad som förväntas av oss?




Trött!


Är så trött så jag ska sova nu! Vet inte när jag lade mig så tidigt sist men är helt slut efter dagen som varit... Nya krafter till imorgon önskas!


Kalas & Inspiration


Idag har vi firat Joels systrar på deras 40 års dag! Grattis söta svägerskor! ♥ Vi firade i söndags också med det är aldrig fel att träffas och äta en bit mat tillsammans. Personalen var gullig och bjöd jubilarerna på glass med tomtebloss. Gulligt!


Jag surfar efter inspiration till hemmet. Vill ha detta från IKEA... ett snyggt avlastningsbord. Ovanför vill jag ha en svart ram med ett bröllopskort i. Drömma kan man... ;)



Vill ha en massa ideér till huset nu. Vill förnya och göra mysigt till hösten men har noll inspiration.


Lördag!


Idag fyller min fina syster år! 22 år blir hon och kommer ikapp mig... ;) Grattis till den BÄSTA systern i världen! ♥ Det blir middag i Valbo ikväll med kalas och tårta. Men nu ska jag iväg till Korpen och köra ett step/styrka pass. Jiihaa! =)

Veckan har bestått av jobb, träning och vänner. Fullspäckad vecka och jag var jättetrött igår efter jobbet. Är som en ny människa idag som tur är. =)

Usch vilket tråkigt inlägg... med ett inlägg iaf. Puss!


Kräftskiva


Vi åkte till Joels stuga i lördags och hade det bra! Lite lek i vattnet på dagen och kräftskiva på kvällen. =) Vi har verkligen underbara vänner och det är så kul att umgås med er! ♥ Det var en lyckad kväll som avslutades med bastubad!


























Systrar










Sista dagen


Imorgon är det jobb som står på schemat! Torsdagen innebär planeringsdag för hela skolan och nästa tisdag börjar eleverna. Det känns kul men samtidigt lite vemodigt när jag har varit ledig i sju veckor. Det ska bli skönt att komma tillbaka i rutiner igen och börja träna på Korpen. Har saknat träningen! Börjar bli lite småless på promenader och joggning. =)

Malin bjuder på lunch idag men innan dess ska jag ta en springtur. Heja! =)


Vilka är ni som läser? Statistiken har skjutit i höjden sedan bröllopet och det vore kul om ni skrev en liten kommentar. =)


Våra söta näbbar!

Vin & Storstad


Igår åkte jag och Sara till Stockholm för att fira Heléne som fyllt år. Anso kom oxå ner och Carro följde med ut! En trevlig kväll! =) Är lite trött idag fast det var hyffsat lugnt igår. Synd att Malin var sjuk och inte kunde följa med.

I fredags hade vi en mysig kväll hos fam. Låång/Nilsson. Vi firade födelsedag och åt som vanligt GOD mat! Nu har vi bakat pizza och ska mysa i soffan. Orkar inte med en walk ikväll fast jag har en hund som tittar med bedjande ögon. Sötnos! Vi ska gå imorgon! =) Jag är ju ledig i två dagar nu! Lovely!





Malin Berger har knäppt så fina bilder och vi är så nöjda! Behöver ni en duktig fotograf så säg till! =)
Blir ni trött på bilder så hojta! Annars pepprar jag er.

Kram ♥

Vi








Smakprov =)

P











Städ & Fika


Efter jobbet har jag hunnit med en walk. Jag har lagt in annons i tidningen som kommer på onsdag. ♥ Jag har städat! Det doftar gott i hela huset och nu är det sängkläder som ska bytas! Älskar att inleda fredagen med ett nystädat hem.

Nu? Jag ska åka ner på stan och ta en fika med Maria. Det var verkligen jättelängesen vi träffades nu! (Förutom bröllopet då ;))

Puss!!


Bilder och regn


Jag vill lägga ut bilder här men det funkar inte, ska få någon att kika på datorn om det kan vara nått fel.

Vi hade en jättemysig helg med Sara och Erik! J & E hade planerat en kryssning fre-lör och sedan en natt på hotell i Sthlm. ♥ Vi gick på Grönan och hade femkamp. Åt god mat på Josefina. Den godaste Ceasar sallad som jag ätit någon gång! Dock åt jag en räkmacka på båten på väg hemåt som jag tror har matförgiftat mig. Min mage är inte ok och jag har fått order av en sköterska att äta dofilus, majsvälling och dricka vätskeersättning. Ingen annan åt en sån och det är tydligen vanligt att de räkorna inte är ok. =(

Nu ska jag ta en walk med Mollie innan jag ska åka till jobbet kl. 11. Jag jobbar på fritids en vecka nu. Vi har bara 5 barn och det är väldigt lugnt! =)

Puss!

Fel!


Varför kan jag inte lägga ut bilder?

Någon som vet? Jag som har en massa bilder jag vill visa er!

RSS 2.0