Frukost


Har hittat ett gott och nyttigt recept på smoothie hos denna tjejen!

 


150 gram Kesella 1%
50 gram hallon/blåbär
1 msk Cocosa (kokosolja)
Kolsyrat vatten

Mixa med en stavmixer! Supergott!

Cocosa är:

Beskrivning:

Cocosa Extra Virgin kokosnötolja

Kokosoljan används i kroppen för att producera energi i stället för att lagra den som kroppsfett. Medellånga fettsyror påskyndar ämnesomsättningen genom att förbränna fler kalorier, vilket resulterar i viktminskning. Med andra ord  blir det mesta av kokosoljans mättade lätt smältbart och snabbt omvandlat till energi p.g.s av sitt höga innehåll av Laurinsyra.

Cocosa Extra Virgin kokosnötolja är idealisk i låg kolhydrat dieter då den inte höjer blodsockernivåerna, och bibehåller fettförbränningen.
 

  • Motverkar hudens åldrande, använd som hudkräm
  • Ekologisk
  • KRAV-märkt


Cocosa – med en doft och smak från tropikerna! Nu finns det två kokosoljor från Soma Nordic AB, Cocosa Pure och Extra Virgin!
Pure, utan smak och lukt, steker du med i din matlagning(Tål hög värme)och Extra Virgin används som kosttillskott eller som smakgivare i din matlagning.

I Cocosa Pure och Cocosa Extra Virgin från Soma Nordic finns inga transfettsyror! Cocosa Pure och Cocosa Extra Virgin är ekologisk och KRAV-märkt.

Rekommenderat dagligt intag:
Som naturligt tillskott av nyttiga fettsyror: 1-3 matskedar per dag, kan intagas som den är, på brödskivan, smoothies eller. shaker, bakverk, som tillsats till maten efter stekning och kokning för att bevara vitaminer, mineraler och antioxidanter. Oljan kan förvaras i rumstemperatur; oljan blir flytande vid 24°C


Cocosa Pure: Mättade fettsyror 94,28 %
Enkelomättade fettsyror 4,88 %
Fleromättade fettsyror 0,77 %
Omega 3 <0,1 % Omega 6 0,77 %
Transfettsyror <0,1 %

Analyserna är utförda av AnalyCen i Lidköping, 2006-11-10.


(Bodystore.com)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0